2777
2789
عنوان

پسرموکتک زدم بیاید

914 بازدید | 57 پست

اذیت میکرد هرچی میگفتم بخواب میگفت نمیخوابم میخواست پلی بازی کنه این وقت شب گفتم احمق بگیر بخواب گفت احمق خودتی😥

منم قاطی کردم چندتاسیلی زدم تو سروصورتش😭😭😭....کلابچه بی ادبی نیست کلاس چهارمه ولی این حرفش اعصابموخراب کرد.الان ازینکه زدمش دلم داره میترکه و خودمولعنت میکنم...نمیدونم رفتار درست چی بود درقبال این حرفش

تویی زیباترینم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از پلی محرومش میکردی کافی بود

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

رفتارش؟

سرکار خانم شما اول فحش دادیا😐

چرا باید با زور؟

همیشه محرومیت!

شما کار نکنی بهت پول نمیدن! پس فرزندتون حرف گوش نمیکنه اصولا محروم میکنن دعوا و کتک کارساز نیست

میشه واسه برگشتن سلامتی و شفای کاملم و ازدواجم با کسی که دوستش دارم یه صلوات بفرستی؟❤️‍🩹

ی وقتا کتک برای اربیت لازمه ک سرکش نسه ولی خیلی اروم و کنترل شده و بعدسم سریع ب آشتی ختم شه هرچند تو این مورد میشد ی مدل دیگ تنبیه کرد

بعد از کلی انتظار و سختی و استرس بهم رسیدیم🥰💝                  ما خدا را داریم به ازای هر آنچه که نداریم 💕 

گناه داشته...

خاک تو سرم...نمیدونستم اون لحظه چ واکنشی نشون بدم....دلم میخوادبرم بغلش کنم معذرت خواهی کنم ولی خب میترسم عادتش بشه همیشه ازین حرفا بگه بهم.....کلی اشک ریخت آخرشبی

تویی زیباترینم

حالا همه میان میگن وای چرا بچرو اوف کردی 

کافیه دست بچه بخوره به وسایلاشون یا دست از پا خطا کنن 

خودشون بچه هرو میخورن😂🤦🏻‍♀️

سئوال درسی داشتین کمک میکنم از اونجایی که تو انسانی تخصص دارم انسانی    خدایا ، اخرین درخواست من از تو قدرت تحمل چیز هاییست که من را از پا درخواهد اورد ؛ میدانم برای انسان سختی ها بسیار است ، اینجا دنیاست . دار مکافات و زندان مومنان ؛ مونان به تو ، به عشق ، به سختی.

رفتار درست این بود گوشیو ازش میگرفتید بدون هیچ زدنی برمیداشتید خاموشی میزدید محلش نمیدادید 

وقتی بد دهنی کنید متقابل میبینید! 

یا اینکه تو خونه قانون بزارید از ۱۰ شب به بعد کسی حق استفاده از گوشی نداره همه خواب بجز روزای تعطیل 

عزیزم از ریشه باید درست کنی 

الانم ولش کنید تنبیه شده دیگ فردا از دلش دربیارید

صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹