2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

۷۱۴۲۷۳۲۱۸۹۳ کد رزق و روزی اگه جواب گرفتی که صد در صد میگیری عزیزم برای من دعا کن🙏🙏

خوندن اینطوری هفت یک چهار دو یا هفتادو یک چهل دو؟؟

یعنی صبح تا شب هر روز ۴یا ۵ بار بخونم کافی ؟

موقع خوندن چطور باشم ب خواستم تمرکز کنم؟

یکم بیشتر توصیح میدی

چقدر بعد نتیجه میگیرم

مثلا روزای اول نتیجه میده؟

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚
خوندن اینطوری هفت یک چهار دو یا هفتادو یک چهل دو؟؟ یعنی صبح تا شب هر روز ۴یا ۵ بار بخونم کافی ؟ مو ...

آفرین کد رو باید از سمت چپ به راست تک تک بخونی نه حداقل بالای ۴۵ بار بخون یه جا بشین رو هدفت تمرکز کن تا به نتیجه دلخواه برسی ۲۱ روز هم باید زمان بزاری

عزیزم طرز استفادشو هم بگو دا

از سمت چپ به راست اعداد رو تک به تک بخون و داخل دفتر با خودکار آبی بنویس کدها رو باید تا ۲۱ روز بخونی تا نتیجه بگیری

آفرین کد رو باید از سمت چپ به راست تک تک بخونی نه حداقل بالای ۴۵ بار بخون یه جا بشین رو هدفت تمرکز ک ...

من ک همه راه رفتم اینم امتحان میکنم اگه بشه خیلی دعات میکنم

واقعا خنده ام میگیره فقط با گفتن این اعداد قرار اوصاع مالیمون تعییر کنه 

چند بار بنویسم 

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚
من ک همه راه رفتم اینم امتحان میکنم اگه بشه خیلی دعات میکنم واقعا خنده ام میگیره فقط با گفتن این اع ...

نه عزیزم این حرف رو نزن اصلا نخند و شوخی نگیر این اعداد خیلی معجزه می‌کنه اعداد فرشتگان هست حتما در موردش تحقیق کن اول ایمان بیار به اعداد کیهانی و نتیجش رو ببین مطمئن باش رد خود نداره

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز