2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

استادم کدهارو  از استادش گرفته به ما هم فروخته

برا رزق روزی چ کدی باید با کد چیکار کرد

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚
برکت زیاد در زندگی  مشتری زیاد مریصی بیشتر مالی هست عالیه کدها

آره من شنیدم حتی تعغییر رنگ چشم و تعیین جنسیت و هر چی که فکر کنم با خواندن این کدها انجام میشه

برا رزق روزی چ کدی باید با کد چیکار کرد

یا میخونی یا مینویسی تعداد داره مثل ۲۱ مرتبه ۳۶ مرتبه باید تکرار کنی بعصی از کدهارو کف دستت مینویسی با ماژیک قرمز پاک نشه بعصی از کدها مثل قهر آشتی باید بسوزانیم یا با شمع یا با هرچیز دیگه هر کدوم راهی دارن من بیشتر رزق روزی میخونم واقعا عالیه جواب میده 

یا میخونی یا مینویسی تعداد داره مثل ۲۱ مرتبه ۳۶ مرتبه باید تکرار کنی بعصی از کدهارو کف دستت مینویسی ...

رزق روزی ب منم میگین 

من اولین بار میشنوم 

با چله قران دعا ک نشد

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚
این کدها رو حتما یه بارم که شده امتحان کن 

خوب ی کد رزق روزی بگو چطور بخونم از فردا شروع کنم

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز