2777
2789

خواهش میکنم توی تاپیک من، من و هیچ کس دیگه رو قضاوت نکنید. تا بتونیم توی محیط امن همدیگرو راهنمایی کنیم. همه ما میدونیم ترک بهترین کاره و باید اولویت یک باشه،با همه این تفاسیر
می خواستم بپرسم تجربه کشیدن سیگار و قلیون دارید و در اقدام مشکلی داره؟
توی بارداری کسی رو دیدید و این که بعد از بارداری ب چه فاصله ای میشه شروع کرد؟ توی شیردهی میشه کم کم شروع کرد. 

در خود بجوی هر آنچه هستی که تویی 

تو بارداری ندیدم هیچکدوم از اطرافیان بکشن ، تا چندماه بعدشم نکشی بهتره

فقط 32 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگر کسی امروز پول نداشت ممکنه فردا داشته باشه، ولی اگر کسی امروز شرف نداشت، مطمئن باش فردا هم نداره.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من قبل از بارداری استفاده می کردم ولی مرتب نه گاها

بعدش هم که اصلا مصرف نکردم الانم دوران شیردهی هستم استفاده نمی کنم

اگر ترکش اذیتت می کنه زیاد آدامس بجو

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️

اره نکش 

ما میکشیدیم ولی از زمان اقدام گذاشتیم کنار هم من هم شوهرم 

باردازی هم که اصلا شوهرمم به خاطر من نکشید و کلا از سرمون افتاد الان بعد از چند سال چی بشه شوهر چند تا پک بکشه که بازم دکتر بهش گفته نکش

عزیزم خواهرانه بهت میگم توی اقدام و هم دوران بارداری اصلا قلیون و سیگار و مشروب حتی به مقدار کم مصرف نکن.شاید بچه سالم به دنیا بیاد اما اخرش روی اعصاب و رونش شاید در بزرگسالی یا نوجوانی تاثیر بذاره.توی شیردهی زیاد مهم نیست

اقدام و بارداری و شیردهی کلا اصلااااا نکشید جدی میگم

مادر که اصلااا

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

من زنداییم میکشید فک کنم داییم ازش ی جند ماهی گرفت اخه رو بچه تاثیر میذاشت

باد از اینکه ناهار مخورد سریع قلییون

تو دوران شیردهی بهتره نکشی وقتی شیرش تموم شد  بکش اخه ریه بچه غک کنم خراب بشه

تا بداند که شب ما به چه سان می‌گذردغم عشقش دِه و عشقش دِه و بسیارش دِه.                   کام دنیا بر لبم هرگز نشد  اما گذشت کس چه میداند چه ها برما گذشت خنده بر لب بغض دنیا خورده ایم  خنده و بغض دنیا یکجا گذشت                                   خدایا شکرت بخاطره همچی شکرت ک منو ب همه ارزوهای قشنکم میرسونی. 1399/12/7وقتی تورو دیدم نمیدونستم زندگیم انقدر تغییر میکنه.                          1402/1/11نمیدونم کدوم حرفات و باور کنم سعی دن برای موندن من توی رابطه رو یا کاراتو.                        واسه موهاتون اکر کم پشته روغن رزماری بزنید واسه مژه هاتون روغن کرچک ناخوناتون و همش مرطوب نگه دارید اب زیادبخورید واسه روشن شدن پوستتون و الورا گه کاهی بزنید
من قبل از بارداری استفاده می کردم ولی مرتب نه گاها بعدش هم که اصلا مصرف نکردم الانم دوران شیردهی هس ...

چه قدر عالی. آفرین به ارادت. خدا نی نیت رو نگه داره.

در خود بجوی هر آنچه هستی که تویی