2777
2789
عنوان

واقعیتش امشب دلم خیلی سوخت ....

193 بازدید | 14 پست

بخاطره دلایلی و قرص های اعصایی که استفاده میکنم و مقدارش زیاد شده بعضی شب ها که میگرنم بگیره حالم خوب نباشه دخترمو میزارم خونه مامانم.صبح میارمش یا ظهر، که  کارای خونه میکنم میارمش ، کوچیکه و چهارماهشه خودم حالم خیلی گرفته میشه که نمیتونم پیش خودم نگهش دارم ولی دکتر گفته باید شب ها حداقل پنج ساعت خواب مفید داشته باشی. که من بعضی شب ها بچه امو میزارم ولی امان ازحرفای اطرافیان 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی میگن مگه؟

امروز یکی از بستگان نزدیک بهم گفت تو مگه مادر نیستی بچه اتو می‌ذاری اینجا یه چند روز دیگه بچه نمیشناستت،شیرخشکم میخوره دیگه بدتر 

اون یکیشونم گفت بچه یه مادر ندارع چندتا داره ،خواهرات مامانت خودت گیج میشه تو رو نمیشناسه دیگه 

یعنی واقعاً ممکنه ندونه من مامانشم

کاش حالم خیلی بده یعنی ممکنه دخترم شناسه منو 

این چه حرفی عزیزم بچه بوی مادرشم تشخیص میده این قدر به حرف بقیه زیاد فک نکن

مهم نیست پشت سرمون چی میگن مهم اینه که تو رومون جرعت ندارن حرف بزنن😏
امروز یکی از بستگان نزدیک بهم گفت تو مگه مادر نیستی بچه اتو می‌ذاری اینجا یه چند روز دیگه بچه نمیشنا ...

واااااا دارنن ح میزنن تورو ناراحت کنن تو به حرفشون گوش نده بگو سرتون تو کار خودتون باشه 

مگه ب اوناس؟

هیچ مادری دوست نداره این شرایطو ، بعد این حرفاشوت حمله های عصبی‌ بدی بهم وارد میشه ...

میفهممت عریزم 😭😭بهذحرفاشون اهمیت نده و

بفکرسلامتیت باش امکان نداره بچت نشناستت