2777
2789
عنوان

ختم مزمل

106 بازدید | 12 پست

این ختم یکشنبه خونده میشه اسم بدید لطفا.

♥️سکوت، تنها فضایی نیست که در آن صداها متوقف می‌شوند؛ بلکه بستری است که در آن، ندای بلند حقیقتِ درون، بدون هیچ فیلتری از هیاهوی جهان، به گوش می‌رسد.♥️

فاطمه 

حسین 

ابراهیم

جواد 

التماس دعا 

منم برات آیه الکرسی میخونم

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم خواهشا واسه امه اقدامیا دعا کن دامنشون سبزشه 

واسه اونایی ک بچه دارن یا باردارن دعاکن بچهاشون سالم دنیا بیان و زیر سایه پدرو مادر بزرگ شن 

واسه منم دعا کن ک نینیم سالم و صالح باشه تندرست بیاد بغلم🙏😓♥️♥️♥️

انشالله ک حاجتتون رواشه گلم♥️

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
زهرا خانم یه توضیحی راجب ختمش میدی؟

سوره  مزمل     پنجشنبه ب نام   زهرا   خونده میشه برام ازصمیم قلب دعا کنید لطفا.

♥️سکوت، تنها فضایی نیست که در آن صداها متوقف می‌شوند؛ بلکه بستری است که در آن، ندای بلند حقیقتِ درون، بدون هیچ فیلتری از هیاهوی جهان، به گوش می‌رسد.♥️

فاطمه  حسین  ابراهیم جواد  التماس دعا  منم برات آیه الکرسی میخونم

سوره     مزمل  یکشنبه ب نام    

فاطمه

حسین

ابراهیم

جواد

خونده میشه برام ازصمیم قلب دعا کنید لطفا.

زهرا خانم یه توضیحی راجب ختمش میدی؟

ببخشید

یکشنبه

ب نام نرمینه

امید امیدم  بازم امیدم  خیلی براش دعا کنید

سوره    مزمل   یکشنبه ب نام   امید    خونده میشه برام ازصمیم قلب دعا کنید لطفا.

عزیزم خواهشا واسه امه اقدامیا دعا کن دامنشون سبزشه  واسه اونایی ک بچه دارن یا باردارن دعاکن بچ ...

سوره   مزمل    یکشنبه ب نام  

پنج تن

اقدامیا

لیلای عشق

خونده میشه برام ازصمیم قلب دعا کنید لطفا.

مریم 

سوره  مزمل     یکشنبه ب نام   مریم    خونده میشه برام ازصمیم قلب دعا کنید لطفا.