2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یه چی بهت بگم

مردم اگه می دونستن بازار طلا به چه صورته و اگه می تونستن پیش بینی کنن  همه مردم دو هفته پیش طلا نمی خریدن که الان ناراحت باشن بابت ارزون شدنش

نمیشه پیش بینی کرد 

چیزایی هم که میگن صرفا در حد حدس ک گمانه 

نیلوفر🪷 و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها. ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند. ✍️مولانا جلال الدین بلخی

خدا کنه منم یه ۵۰ تا دارم تو صندوق خونگی اسمم دراومد بعد از یک‌سال و نیم حالا نمیدونم چکار کنم ک‌بیش ...

پیگیر باش هر لحظه تا دیدی حتی هزار تومنم گرون شد برو بخر اما اگر برای سرمایه گذاری میخوای دست دست نکن

گناه ادم ظلم پذیر بیشتر از ادمه ظالمه
خدا کنه منم یه ۵۰ تا دارم تو صندوق خونگی اسمم دراومد بعد از یک‌سال و نیم حالا نمیدونم چکار کنم ک‌بیش ...

منم اسمم دراومد امروز رفتم دادم طلا دست دوم..

..بعضیا فلسفه ی زندگیشون اینه                                    دهن داریم چرا گوه نخوریم 
پیگیر باش هر لحظه تا دیدی حتی هزار تومنم گرون شد برو بخر اما اگر برای سرمایه گذاری میخوای دست دست نک ...

آره برای سرمایه میخوام ولی خوب طلا ۳۷۰۰ بود منم دست نگه داشتم ک بیاد روی ۳ یا حداقل ۳۲۰۰

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز