2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چند قسمت اول فصل پنجو ندیدم، مگه چطور بود که اینطوری میگید؟

هیچی از اول فیلم ک کیوان میگفت حرکت کنیم راه بیوفتیم همه مسخرش میکردن ک عه واسه فروش محصولاتت میخوای بری کرمان یا خرید محصولاتش و میخندیدن(و به اعتیاد مردم کرمان دائم اشاره میکردن) بعد یه جام خسته کوفته رفتن تو یه رستوران ک مال دوتا برادر بود غذا سفارش دادن بعد یکی دیگ اومد باز سفارش گرفتو رفت پیش غذارو اوردن بعد باز دوبار یکی دیگ اومد پیش غذا داد بعدم بااون اولیه دعواشون شد کل رستورانو ریختن بهم معلوم شد برادرن و سره ارث و میراث دعواشون شده و اوناهم از ترس فرار کردن رفتن 

ماشینشون خراب شد پیاده راه افتادن ی تراکتور سوارشون کرد گفت بااین مسافر کشی میکنم 

رفتن هتل بهشون قوتو دادن کیوان قوتو رو کرد داخل بینیش چون فک میکرد مواد مخدره

شبش خلیل دوتا هتل دار و اوسکل کرد گفت من کار گردانم صب با نقش پلیس رفتن جلو نوری گرفتن عقاب و دزدید 

واقعا حتی یه صحنه مثبت از مردم کرمان نشون ندادن 

گفتم الان بیننده ها فک میکنن مردمان کرمان کلا یه مشت معتاده گشنه و عقب موندن

درصورتی ک تو سفرای بعدیشون کلییییی از مهمانوازیو مهربونی خوبیه مردمای شهرای دیگ تبلیغ کردن

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
کسیو با خاک یکسان نکردن

۰۰۰

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
۰۰۰

خو این چیه که گذاشتی؟ حداقل از توهینش چیزی می‌نوشت

درمورد جشن پوریم، شخصیت اِستِر و هامان برید بخونید و بدونید کیا توی سایت فعالیت میکنن و تاپیکاتون رو میترکونن😐😐😐از آگاه شدن مردم هراس دارن😈فرخ نژاد تو روز روشن دروغ استوری کرده،تاپیک زدم، بعد همونا که تاپیک هامان رو زدن، تاپیک حمید جون هم زدن☹😂  مطالبی که نصفه بهمون گفته بودن: قبل از همه چی بگم که ارث و حقوق و هبه و ... که به دختر و زن برسه برای خودشه ولی برای مردها و پسرها برعکسه ارث: پدر و مادر در قید حیات هر طور صلاح بدونن میتونن در حالت صلح عمرانی اموال خودشون رو به بچه ها ببخشن ولی اگر به هر دلیلی این کار رو نکردن به قانون سپرده میشه و اونجا طبق قانون تقسیم خواهد شد!بازم پدر مادر اینطور خواستن که اموالشون تقسیم بشه🙂 پس بچه های خوبی باشید که خانواده هاتون چیزی ازتون دریغ نکنندیه: وقتی یه مرد کشته بشه چرا دیه اش ۲ برابر زنه؟ پولو با خودش تو قبر نمیبره که اونو به زن و بچش میدن🙄چند همسری:  شرطش عدالته، ولی چند آیه بعدش که "نکته مهمش اینجاست" گفته کسی نمیتونه عدالت برقرار کنه و بهتره به همون یهدونه همسر اکتفا بشه😊 این احکام جز احکامی هست که بر حسب شرایط جامعه میتونن تغییر کننحضانت: تا ۷ سالگی با مادر و از ۷ تا ۹ سالگیه دختر و ۱۵ سالگیه پسر با پدره و بعد از اون بچه خودش تصمیم میگیره کدوم وری بره، و البته خرج بچه توی تمام این سالها با پدره          طرف میگه حاضرم با دود ارتباط برقرار کنم ولی پیام رسان ایرانی نصب نکنم هنوز حرف قبلیش تموم نشده داخل نی نی سایت پست میذاره🤨😂
دیدم اتفاقا، چون خیلی بازیگرهاش طبیعی بازی میکردن دنبالش میکردم، ولی من که از بیرون بهش نگاه کردم هی ...

ببین در بهترین حالتشم ک بخوام بگم 

از نظر شما اینکه ی فریم مثبت نشون ندادن توهیین نیست ( توهیناشونم نوشتم بخونین میفهمین )

اونم وقتی ک تو هر شهرو استانی رفتن از مهمانوازی و خونگرمی ادمای اون شهر کلیییی نشون دادن و تبلیغ کردن

خو این چیه که گذاشتی؟ حداقل از توهینش چیزی می‌نوشت

این اعتراض مردمه کرمانه نسبت به این فیلم چرت 

خوب عزیزم همونجور ک نکات ریزش در حد فهم ما نیست 

بپذیر ک توهینایی ک مردم کرمان شد هم در حد فهم و درک شما نیست 

لذت بردی اوکی چ اصراری داری بی احترامیشونو منکرشی😏😏😏😏😏😏😏😏😏😏

ببین در بهترین حالتشم ک بخوام بگم  از نظر شما اینکه ی فریم مثبت نشون ندادن توهیین نیست ( توهین ...

پست قبلیت رو خوندم ولی من بعنوان بیننده اصلا فکر نکردم قصد توهین به مردم کرمان رو داشتن، خود کیوان هم معتاده بنظرت یعنی کردا معتادن؟ یا کردا فقیر و بدبختن و توی دهات دورافتاده زندگی میکنن؟ اونا نگاه انتقادی دارن، قضیه کولبرها هم گفتن، یعنی همه کردا کولبر هستن؟ خب معضلات استانها رو گفتن با نگاه طنز

درمورد جشن پوریم، شخصیت اِستِر و هامان برید بخونید و بدونید کیا توی سایت فعالیت میکنن و تاپیکاتون رو میترکونن😐😐😐از آگاه شدن مردم هراس دارن😈فرخ نژاد تو روز روشن دروغ استوری کرده،تاپیک زدم، بعد همونا که تاپیک هامان رو زدن، تاپیک حمید جون هم زدن☹😂  مطالبی که نصفه بهمون گفته بودن: قبل از همه چی بگم که ارث و حقوق و هبه و ... که به دختر و زن برسه برای خودشه ولی برای مردها و پسرها برعکسه ارث: پدر و مادر در قید حیات هر طور صلاح بدونن میتونن در حالت صلح عمرانی اموال خودشون رو به بچه ها ببخشن ولی اگر به هر دلیلی این کار رو نکردن به قانون سپرده میشه و اونجا طبق قانون تقسیم خواهد شد!بازم پدر مادر اینطور خواستن که اموالشون تقسیم بشه🙂 پس بچه های خوبی باشید که خانواده هاتون چیزی ازتون دریغ نکنندیه: وقتی یه مرد کشته بشه چرا دیه اش ۲ برابر زنه؟ پولو با خودش تو قبر نمیبره که اونو به زن و بچش میدن🙄چند همسری:  شرطش عدالته، ولی چند آیه بعدش که "نکته مهمش اینجاست" گفته کسی نمیتونه عدالت برقرار کنه و بهتره به همون یهدونه همسر اکتفا بشه😊 این احکام جز احکامی هست که بر حسب شرایط جامعه میتونن تغییر کننحضانت: تا ۷ سالگی با مادر و از ۷ تا ۹ سالگیه دختر و ۱۵ سالگیه پسر با پدره و بعد از اون بچه خودش تصمیم میگیره کدوم وری بره، و البته خرج بچه توی تمام این سالها با پدره          طرف میگه حاضرم با دود ارتباط برقرار کنم ولی پیام رسان ایرانی نصب نکنم هنوز حرف قبلیش تموم نشده داخل نی نی سایت پست میذاره🤨😂
پست قبلیت رو خوندم ولی من بعنوان بیننده اصلا فکر نکردم قصد توهین به مردم کرمان رو داشتن، خود کیوان ه ...

گلم اگ واقعا قانع میشی من توضیح بدم اگ قراره باز ازین صحبتا کنی من حرفی ندارم واقعا 

حتی ازون کولبراهم سکانسای مثبت نشون دادن ولی کرمان چی

این وسط بحث نپذیرفتنه 

فقط اینو بگم شما ک خودتو شخصی میبینی ک معنی فیلمو قشنگ درک کرده بعیده اینقد کوچه علی چپ 

من خودم مهمان نوازی مردم سیستانو دیدم حض کردم ک ایولا

حتی اون کوچ نشینا ک چقد غیرتی و در عین حال مهمان نواز بودن ک با کمترین شرایط بهترین باز پذیرایی داشتن لذت بردم 

حتی وقتی سختی کار کولبرارو نشون واقعا دلم سوخت ک واسه چه هزینه کمی چ کارای خطرناکی میکنن حتی در عین حال کارشونو مفید جلوه دادن( ک دارو هاروببرن)

ینی شما اون فیلم ک کامل دادی تیک و توهین ب مردم کرمانو ک نفهمیدی ولی بعدهاهم برات سوال نشد ک چرا ی سکانس مثبت نسبت ب کرمان نشون ندادن ک واقعا به چشم بیاد؟؟

از اول فیلم با کیوان جوری رفتار کردن ک انگار داره میاد وسط معدن تریاک و مواد مخدر 

کیوان توی کرد سوغات کرد رو ب عنوان مواد مخدر استعمال میکرد؟؟؟؟؟؟

گلم اگ واقعا قانع میشی من توضیح بدم اگ قراره باز ازین صحبتا کنی من حرفی ندارم واقعا  حتی ...

کجا از کولبرها سکانس مثبت ساختن؟ گفتن اونا قاچاقچی هستن و اون داروها سهم کسایی دیگه است که ممکنه بمیرن و قاچاقچیا با اینکه ظاهر کارشون مثبت و خیرخواهانه است ولی حق افراد دیگه رو پایمال میکنن و اونا میتونن از راه دیگه دارو تامین کنن، اتفاقا بعضی از مردم سیستان هم معترض شدن که اینا بهمون توهین کردن، شایدم از جایی به مردم تزریق میکنن که فقط حمله کنید به فیلم، اگه همه چیو گل و بلبل نشون بدن اونوقت باز یه عده میگن بلانسبت مردم رو خ‌.ر فرض کردن و از بدبختی‌های مردم نمیگن، یکی از معضلات کرمان هم همون مواد مخدر هست چرا باید انکار بشه؟ باید مطرح بشه تو صداسیما تا تبدیل به دغدغه بشه به مرور، قبل از این فیلم توی همین سایت درمورد این موضوع زیاد شنیدم 

کجا از کولبرها سکانس مثبت ساختن؟ گفتن اونا قاچاقچی هستن و اون داروها سهم کسایی دیگه است که ممکنه بمی ...

بله شما درست میگید 

خداحافظ شما