2777
2789
عنوان

بیبی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 25 پست
خطا داره یکی دیگه تست کن گلم🎀 انشالله که مثبت میشه

فردا یکی دیگه میخرم

مرسی عزیزم

زبان را مگردان بہ عیب کسان🙊 که خود عیب داری و مردم زبان👀 کاربر جدید نیستم کاربری دوممه  ادرس پیجم aerzoo.oo.nفالو کنید لطفا مرسی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند روز عقب انداختی؟ خدا کنه منم این ماه باردار بشم

۱۰ روز

البته من بچه دارم قرار بود سال اینده اقدام کنم ولی اگر باردار نبودم انشالله ماه بعد اقدام میکنم

زبان را مگردان بہ عیب کسان🙊 که خود عیب داری و مردم زبان👀 کاربر جدید نیستم کاربری دوممه  ادرس پیجم aerzoo.oo.nفالو کنید لطفا مرسی
چند روز عقب انداختی؟ خدا کنه منم این ماه باردار بشم

انشالله که باردار باشی

فردا یکی دیگه میخرم مرسی عزیزم

💕..چند وقته اقدامی گلم

«💌خدایا شکرت❤️»¹⁴⁰³-¹²-¹⁶ بالاخره بعد ³ سال بی‌بی‌چکم مثبت+شد🌹خدایآ تو چقدر مهربونی،بهترین عیدیه عُمرمو ازت گرفتم خودت تا آخر مواظبش باش تا بیاد بغلم و بشه نور چشم من و باباییش🌹❤️»📮«¹⁴⁰⁴-¹-⁵صدای قلب کوچولو و مهربونتو شنیدم مادر الهی شکر برای اون ⁵ثانیه ،الهی قسمت منتظرآ🤲🏻🥲❤️»..¹⁴⁰⁴-²-⁶ برای اولین بار دست و پای کوچولوتو ،صورت و بدنتو دیدم❤️..¹⁴⁰⁴-²-¹⁰جیگرگوشه م امروز مامان بابا رو خیلی ترسوندی..¹⁴⁰⁴-³-¹⁷(آنومالی)دنیامون آبی شد الهی شکر که سالم و سلامتی💙پسرم لحظه شماری میکنیم برای بغل کردنت🫂..¹⁴⁰⁴ـ⁵ـ¹ عشقِ مامان،چقدر هر روز که بزرگ تر میشی و لگد‌های قوی تر میزنی با وجود درداش ذوقتو دارم 🥺💙 خدارو هزاران بار شاکرم بخاطر وجودت ²⁴هفته‌و⁴روزه مهمونه دلمی مامان🤲🏻⁸آبان¹⁴⁰⁴ منتظرتم مامانی بیای و به سلامتی به اندازه ⁹ ماه دلتنگیام بغلت بگیرم و لذت ببرم از نگاه کردن تو چشمای نازت💙نور چشمیم،قند روزای تلخ مادر،گل پسرم²⁸مهر¹⁴⁰⁴اومد تا یه عمر دلیل دلخوشیمون باشه💎🧿🤲🏻خدایا شکرت خودت نگهدار پسرم باش که من سرش سالها دویدم ساده بدستش نیاوردما خدایا خودت شاهدی🥲🤲🏻💙

۱۰ روز البته من بچه دارم قرار بود سال اینده اقدام کنم ولی اگر باردار نبودم انشالله ماه بعد اقدام می ...

آزمایش دادی؟

منم یه بچه دارم این ماه اقدام کردم البته فقط روزای تخمکگذاری 

تمام زندگیم گل پسرام💙🧿

💕..چند وقته اقدامی گلم

اقدام نکردم فقط دوبار رابطه پر خطر داشتم😅فعلا قصد بارداری نداشتم ولی از بس پسرم نق زد که مامان داداش یا خواهر میخوام گفتم اگه باردار بودم که خوبه نبودم اقدام میکنم

اقدام نکردم فقط دوبار رابطه پر خطر داشتم😅فعلا قصد بارداری نداشتم ولی از بس پسرم نق زد که مامان دادا ...

الهی عزیزم🥺😍💕 انشالله که بارداری و دل کوچولوتو شاد می‌کنی نبودم که انشالله زوده زود باردار میشی🌹

«💌خدایا شکرت❤️»¹⁴⁰³-¹²-¹⁶ بالاخره بعد ³ سال بی‌بی‌چکم مثبت+شد🌹خدایآ تو چقدر مهربونی،بهترین عیدیه عُمرمو ازت گرفتم خودت تا آخر مواظبش باش تا بیاد بغلم و بشه نور چشم من و باباییش🌹❤️»📮«¹⁴⁰⁴-¹-⁵صدای قلب کوچولو و مهربونتو شنیدم مادر الهی شکر برای اون ⁵ثانیه ،الهی قسمت منتظرآ🤲🏻🥲❤️»..¹⁴⁰⁴-²-⁶ برای اولین بار دست و پای کوچولوتو ،صورت و بدنتو دیدم❤️..¹⁴⁰⁴-²-¹⁰جیگرگوشه م امروز مامان بابا رو خیلی ترسوندی..¹⁴⁰⁴-³-¹⁷(آنومالی)دنیامون آبی شد الهی شکر که سالم و سلامتی💙پسرم لحظه شماری میکنیم برای بغل کردنت🫂..¹⁴⁰⁴ـ⁵ـ¹ عشقِ مامان،چقدر هر روز که بزرگ تر میشی و لگد‌های قوی تر میزنی با وجود درداش ذوقتو دارم 🥺💙 خدارو هزاران بار شاکرم بخاطر وجودت ²⁴هفته‌و⁴روزه مهمونه دلمی مامان🤲🏻⁸آبان¹⁴⁰⁴ منتظرتم مامانی بیای و به سلامتی به اندازه ⁹ ماه دلتنگیام بغلت بگیرم و لذت ببرم از نگاه کردن تو چشمای نازت💙نور چشمیم،قند روزای تلخ مادر،گل پسرم²⁸مهر¹⁴⁰⁴اومد تا یه عمر دلیل دلخوشیمون باشه💎🧿🤲🏻خدایا شکرت خودت نگهدار پسرم باش که من سرش سالها دویدم ساده بدستش نیاوردما خدایا خودت شاهدی🥲🤲🏻💙

آزمایش دادی؟ منم یه بچه دارم این ماه اقدام کردم البته فقط روزای تخمکگذاری 

نه ندادم

نمیدونم چرا تا الان منتظرم پریود شم😂

از کجا زمانشو دقیق میدونی؟حساب میکنی یا کیت تخمک گذاری؟

الهی عزیزم🥺😍💕 انشالله که بارداری و دل کوچولوتو شاد می‌کنی نبودم که انشالله زوده زود باردار میشی🌹

مرسی عزیزدلم

انشالله بارداری همه خانمایی که دلشون بچه میخواد و منتظرن

مرسی عزیزدلم انشالله بارداری همه خانمایی که دلشون بچه میخواد و منتظرن

انشالله گلم