دوستانی که سی سالتونه، شده احساس ضعف بهتون دست بده در مقابل کسایی که ازدواج کردن؟ مثلا یه حس ناراحت و بعضی داشته باشین وقتی میبینین کسی تازه ازدواج کرده؟
زندگی ک نباید به ازدواج ختم بشه حتما سما مستقلی تحصیل کرده ای وازهمه مهمتر باآبرو زندگی میکنی حالا شوهر شوهر که چی ؟عاقا بالاسرمیخای چیکار دختر؟از زندگیت از پولت لذت ببر وکیف کن طوریکا هرمتاهلی چسمش بهت بی فته بگه کاش منم مجرد بودم😎
واقعیتش دارم میکنم خداروشکر این تنها چیزیه که توش موفق نبودم ... فکر می کنم از همون مقایسه و دوست ند ...
باخودت کارکن الان دیگه مثل قدیما نیس دختر باید ازدواج میکرد این طرز فکرت خطرناکه ممکنه به مرد نالایقی ک سرراهت قراربگیره بله بگی ومسیر زندگیت عوض شه و درجاده بدبختی بیوفته خداروشکر کن که مجردی و دغدغه ای نداری
باخودت کارکن الان دیگه مثل قدیما نیس دختر باید ازدواج میکرد این طرز فکرت خطرناکه ممکنه به مرد نالایق ...
مثلاً یکی معرفی میشه پنج سال کوچیکتره تازه میگه مشکلی ندارم. یکی خانواده خیلی پرجمعیت مثلا هفت خواهر برادر،یعد میگه برادر خواهران نفری دو سه تا هم بچه دارند. خوب فرهنگی متفاوتهه یا مثلا یکی مذهبی شدید . یا یکی کار نامناسب مچ نیستیم در کل . منم رد میکنم .