2777
2789
عنوان

احساس ضعف

211 بازدید | 17 پست

دوستانی که سی سالتونه، شده احساس ضعف بهتون دست بده در مقابل کسایی که ازدواج کردن؟ مثلا یه حس ناراحت و بعضی داشته باشین وقتی میبینین کسی تازه ازدواج کرده؟ 

راه حل هم دارین بفرمایید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متاسفانه چون تو بقیه مراحل و تحصیلات و اینا موفق بودم نسبتا  فکر میکنم همینه مقایسه!

هرکسی تو بازی خودش داره زندگیشو میکنه.دلیلی نداره مقایسه کنی.عزت نفستو ببر بالا

بی همگان بسر شود.بی تو بسر نمیشود.....

زندگی ک نباید به ازدواج ختم بشه حتما سما مستقلی تحصیل کرده ای وازهمه مهمتر باآبرو زندگی میکنی حالا شوهر شوهر که چی ؟عاقا بالاسرمیخای چیکار دختر؟از زندگیت از پولت لذت ببر وکیف کن طوریکا هرمتاهلی چسمش بهت بی فته بگه کاش منم مجرد بودم😎

زندگی ک نباید به ازدواج ختم بشه حتما سما مستقلی تحصیل کرده ای وازهمه مهمتر باآبرو زندگی میکنی حالا ش ...

واقعیتش دارم میکنم خداروشکر این تنها چیزیه که توش موفق نبودم ... فکر می کنم از همون مقایسه و دوست نداشتن خود باشه .باید روش کار کنم .

واقعیتش دارم میکنم خداروشکر این تنها چیزیه که توش موفق نبودم ... فکر می کنم از همون مقایسه و دوست ند ...

باخودت کارکن الان دیگه مثل قدیما نیس دختر باید ازدواج میکرد این طرز فکرت خطرناکه ممکنه به مرد نالایقی ک سرراهت قراربگیره بله بگی ومسیر زندگیت عوض شه و درجاده بدبختی بیوفته خداروشکر کن که مجردی و دغدغه ای نداری

باخودت کارکن الان دیگه مثل قدیما نیس دختر باید ازدواج میکرد این طرز فکرت خطرناکه ممکنه به مرد نالایق ...

درسته  این افکار گاهی منو بازی میده . مد نظرم  کسی باشه که با هم مچ باشیم چه خودمون چه فرهنگ و سطح خونوادمون 

درسته  این افکار گاهی منو بازی میده . مد نظرم  کسی باشه که با هم مچ باشیم چه خودمون چه فره ...

افکار هممونو بازی میده هرکی یه مدل مهم اینه افکاررو از ذهنمون دور کنیم واحازه ملکه شدن بهشون ندیم هرچیزی به وقتش 

باخودت کارکن الان دیگه مثل قدیما نیس دختر باید ازدواج میکرد این طرز فکرت خطرناکه ممکنه به مرد نالایق ...

مثلاً یکی معرفی میشه پنج سال کوچیکتره تازه میگه مشکلی ندارم. یکی خانواده خیلی پرجمعیت مثلا هفت خواهر برادر،یعد میگه برادر خواهران نفری دو سه تا هم بچه دارند. خوب فرهنگی متفاوتهه یا مثلا یکی مذهبی شدید . یا یکی کار نامناسب مچ نیستیم در کل . منم رد میکنم .