منکه نتونستم ببینم آخه باید یه فرصت مناسب پیدا کنم و با خیال راحت بشینم ببینم🥹😂😂
فقط لطفااا نگین آخرش چیشد😂🙏🏻🙏🏻
درخواست دوستی با احترام نمی پذیریم. قوی باش،مثل یک لبخند پر از بغض✨🖤. کاربری ۴ نفره✨🎀 با افتخار دختران کوروش بزرگ👸🏻💗 فوتبال واسه ما یعنی زندگی esteghlal&real madrid Hala madrid
:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفرهی عقد رو داره😊 خودتونمتوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻 ....
نخوندم عنوان تاپیک رو دیدم اومدم قشنگه شروع کنم اسپویل نکنید فقط
آره خیییلی قشنگه حتما ببین🥹🥹
درخواست دوستی با احترام نمی پذیریم. قوی باش،مثل یک لبخند پر از بغض✨🖤. کاربری ۴ نفره✨🎀 با افتخار دختران کوروش بزرگ👸🏻💗 فوتبال واسه ما یعنی زندگی esteghlal&real madrid Hala madrid
من پنج شش قسمت دیدم دیگه ندیدم، حرصم گرفته بود از دوست پسر قدیمیه😂😂 امیدوارم مرده باشه قسمت اخر😂
خیییلی رو مخه پسره😑😑😑