2777
2789
عنوان

کسی هست مثل من

51 بازدید | 9 پست

من د ست دارم با مرد ها فقط باشم باهم باشیم برگردیم و خوش بگذرونیم و یکم شاد باشیم بعد جدا شیم بعنی هیچ جوره تو کتم نمیره که یکی دوست داشته باشم برای من نامفهومه

اینم بگم بعضی موقع میگم از سن مه هنوز بچه ام(۱۹سالمه)بعدم میگم ببین دوستام عاشق شدن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی چی

یعنی اینجوری ببخشیدا ولی گند میزنی تو زندگیت دوروز دیگه عاشق یکی میشه طرف میره دنبال گذشتت میگرده میبینه با اینو اون بودی همش حتی اگه تو دوستیات با مردا رابطه ام نداشته باشی ولی بقیه یه جور دیگه راجبت فک میکنن 

یعنی اینجوری ببخشیدا ولی گند میزنی تو زندگیت دوروز دیگه عاشق یکی میشه طرف میره دنبال گذشتت میگرده می ...

😂😂😂😂اهان از اون نظر نه بابا تا حالا کسی نفهمیده اندازه ی مو های سرم با کسی بودم من میدونم با کی باشم که صداش درنیاد 

😂😂😂😂اهان از اون نظر نه بابا تا حالا کسی نفهمیده اندازه ی مو های سرم با کسی بودم من میدونم با کی ...

هرچقدر مواظب باشی بلاخره یه جا صداش درمیاد ب عنوان یه بزرگتر بهت میگم نکن پشیمون میشی 

هرچقدر مواظب باشی بلاخره یه جا صداش درمیاد ب عنوان یه بزرگتر بهت میگم نکن پشیمون میشی 

بله راست میگید واقعا 

ولی واقعا دست خودم نیست 

الان ۶ماه باکسی نیستم واقعا دارم عذاب میکشم 

انگار شده عادت باکسی چت کنم 

بله راست میگید واقعا  ولی واقعا دست خودم نیست  الان ۶ماه باکسی نیستم واقعا دارم عذاب میک ...

خودتو سرگرم کن تا یه موقعیت خوب بیاد توزندگیت عاشق شی ورزش کن درس بخون کلاس های مختلف برو تا وقتت پر بشه