2777
2789
عنوان

میگما چرا من....................

| مشاهده متن کامل بحث + 736 بازدید | 62 پست
روی رحم منظورتون کجاس دقیقا    

نگاه کن عزیزم

یکی از مواردی که مرد و خانم تولید اسپرم و باردار نمیشن اینه که روی آلت تناسلی یا اطراف الت مو وجود نداره و از بدو تولد تا روز مرگ بدون مو هست

نگاه کن عزیزم یکی از مواردی که مرد و خانم تولید اسپرم و باردار نمیشن اینه که روی آلت تناسلی یا اطرا ...

نه اونجاکه هست  

موی زائد روی چونه.سینه.شنیدم اوناروگفتم ندارم...ولی زیرگلوم یکی دوتا هست همیشه باموچین میگیرم...شما پزشکین؟

خواسته هایت راکه به خداگفتی به او اعتماد کن 👈که خدا جز خیر برایت نمیخواهد👉🌷الهی به رقیه🌷دخترم همه دنیامی👧🏻😍❤👩‍👧الهی هرکی منتظره خدا بزودی دلشو شاد کنه💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اونجاکه هست     موی زائد روی چونه.سینه.شنیدم اوناروگفتم ندارم...ولی زیرگلوم یکی دوتا ه ...

اره گلم

دانشجو دکترای طب سنتی هستم

سعی کن یه مدت دمنوش رازیانه بخوری و سه ماه متوالی و روز هفدهم مه قمری بری حجامت

ماه اول حجامت گودی کمر

ماه دوم کتف و ماه سوم حجامت گودی کمر باز.هر روز صبح هم عسل با سیاه دانه قاطی کن و بخور

اره گلم دانشجو دکترای طب سنتی هستم سعی کن یه مدت دمنوش رازیانه بخوری و سه ماه متوالی و روز هفدهم م ...

وای چه خوب بالاخره توتاپیکای  منم پزشک اومد

دکترطب سنتی میرم البته بعدعید نرفتم چون میرم مرکز ناباروری

به من سودا دادن دم میکردم خوردم.بعداون اثلق.بعداون فاوانیا.ویه سری داروی گیاهی دیگه

زالو درمانی چطوره چون هم خودم شاید برم هم همسرم؟

سیاهدونه رو میگن اسیاب کنی سم تولید میکنه راسته؟پس چطوری باعسل قاطی کنم؟

ممنونم

خواسته هایت راکه به خداگفتی به او اعتماد کن 👈که خدا جز خیر برایت نمیخواهد👉🌷الهی به رقیه🌷دخترم همه دنیامی👧🏻😍❤👩‍👧الهی هرکی منتظره خدا بزودی دلشو شاد کنه💚
سهیلا برا من راهی نیس؟ با عرض معذرت از استارتر

خواهش میکنم عزیز.هرسوالی داری بپرس

از اینکه سیاه دانه چی تولید میکنه دروغ گفتن شما سیاه دانه و عسل رو یک ماه مداوم هر روز بخور مابقی ...

یعنی اسیاب کنم مشکلی نیست؟

ممنونم

نه گلم ناراحتی برای آسیاب کردنش هم عسل و زنجبیل بخور دمنوش سیاه دانه هم سه شبی یک بار

مرسی سهیلاجون

انشالله به زودی خدا بهتون یه نی نی خوشگل و سالم و صالح میده ...

منم pco هستم و باردار شدم به لطف خدا ... گفتم که بهت بگم نا امید نباشی و به تلاش و درمانت ادامه بدی .....

انشالله به زودی خدا بهتون یه نی نی خوشگل و سالم و صالح میده ... منم pco هستم و باردار شدم به لطف خد ...

ممنون افراجون..ان شاءالله

اره حتما تمام تلاشمو میکنم