2789
عنوان

نظر شما چیه؟🤔

63 بازدید | 12 پست

من دانشجو هستم حدود ۵تومن حقوق میگیرم که تمامش رو لباس میخرم بیرون میرم گردش رستوران اسنپ وخلاصه همش رو خرج میکنم ولی دوستام همشون خیلی محتاطانه تر خرج میکنن وپولشون رو با طلا خریدن پس انداز میکنن  من میگم من یه بار جوونم ویه بار ذوق و شوق الآنم رو برای گردش و تفریح وخرید دارم این پول رو پس اندازم کنم چیزی که نمیشه 

ولی از یه طرف از حرف دوستام وخانوادم بابت ولخرجی هام عذاب وجدان میگیرم 

طمع کردن تهش سقوط هست قانع باش وسعی کن از زندگیت لذت ببری رسیدم که میگم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خو راست میگن مگ جوونی همش خرجه  خوش باش اما همیشه باید یه پس اندازی داشته باشی دیگه

آخه پولی هم نیست ۵تومن تو این زمونه خدایی

طرزفکرت اشتباهه

پس من کل درآمدامروزم روبخورم شایدفردامردم

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
طرزفکرت اشتباهه پس من کل درآمدامروزم روبخورم شایدفردامردم

نه قطعا سرکار برم پس انداز میکنم ولی الان این چندغاز پول صرف پس انداز کردن نمیکنه خدایی

آخه پولی هم نیست ۵تومن تو این زمونه خدایی

اتفاقا مجردی حته یه تومن هم براش حرف وحسابه 

ن بچه داری ن چیزی چیزای لازم بخر خوشیاتم بکن اما بطور متوسط ینی همش باش اما کم باش ایطوری پس اندازتم عالی 

بعد پس فردا که همونا یه سر و سامونی به زندگی شون دادن میگی چرا من هیچی ندارم ولی دوستام همه خونه و ماشین و.. دارن 

حساب شده زندگی کن هرچی به اندازه

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

بعد پس فردا که همونا یه سر و سامونی به زندگی شون دادن میگی چرا من هیچی ندارم ولی دوستام همه خونه و م ...

آخه با این پولا که نمیشه خونه وماشینم خرید خدایی 

نه قطعا سرکار برم پس انداز میکنم ولی الان این چندغاز پول صرف پس انداز کردن نمیکنه خدایی

کمی جمع کنی یادمیگیری

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
آخه با این پولا که نمیشه خونه وماشینم خرید خدایی 

قطره قطره جمع گردد وانگهی دریا شود

بعدشم کلا اگه تفکرت اینی باشه که هست حقوقت بیشتر هم بشه بازم با همین فرمون میری جلو و بیشتر خرج میکنی و پس انداز نمیکنی 

من چیزی که خودم تجربه کردم رو میگم همکارم اولویتش  خرید و تفریح و هیچ پس اندازی که نداره بعد این همه سال کار کردن  کلی هم بدهکار به بقیه 

بعد میگه تو کمتر از منه حقوقت فلانو داری و...

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀