2777
2789
بسیار هم حقه ی تمیزیه اصلا شک هم نمیکنن😁

تمیز که خیلی تمیزه و شیکه ولی یه مقدار شیطانیه 👹😈👹😈

اَینَ الطّالبُ به دَمِ المقتولِ بکربلاء؟....از این به بعد هر تاپیک حس ششمی که ببینم گزارش میزنم!جمع کنید عزیزانم زندگی که داستان نیست که آخرش چی میشه با تلاش و اعتماد به نفس و اعتماد به خدا میشه به موقعش به هر چیز رسید!احساسات خودتونو با حرفای خزعبل یه سری جریحه دار نکنید لطفا:(
تمیز که خیلی تمیزه و شیکه ولی یه مقدار شیطانیه 👹😈👹😈

شیطانی که چه عرض کنم ولی به جان شما خیلی حال میدهد تازه زنگ میزنه میگه کتی انجام شد عزیزم😊و من لبخندی شیطانی تر میزنم و میگویم عزیزم اگر تو نبودی چه کار میکردم 😁😁😁

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چیزی نیومده دوباره بفرس

فرستادم و همچنین یه پیغام واست

تیکر پسردار شدنمه.دعا کنید واقعی بشه خداجووونم ؛تو رو به آبروی ۵تن آل عبا؛به جان ابوالفضل به تنهایی حسین به لب های تشنه رقیه و سکینه به گریه های بی تاب علی اصغر یه پسر سااالم و صآلح و خوشبخت نصیب منو شوهرم کن
شیطانی که چه عرض کنم ولی به جان شما خیلی حال میدهد تازه زنگ میزنه میگه کتی انجام شد عزیزم😊و من لبخن ...

بدبختی یه جوریه نمیتونم در اون حد سواستفاده کنم ولی خب تا یه جاهایی میشههههه:))))

اَینَ الطّالبُ به دَمِ المقتولِ بکربلاء؟....از این به بعد هر تاپیک حس ششمی که ببینم گزارش میزنم!جمع کنید عزیزانم زندگی که داستان نیست که آخرش چی میشه با تلاش و اعتماد به نفس و اعتماد به خدا میشه به موقعش به هر چیز رسید!احساسات خودتونو با حرفای خزعبل یه سری جریحه دار نکنید لطفا:(