خانوما من دوقلو باردارم ، همسرم نظامیه و شغلش تو شهرمون نیست و سه چهار ساعتی فاصله داره ،به خاطر همین دو هفته یه بار مرخصی میدن میاد من وقتایی که همسرم نبود کلا قبل بارداری هم خونه مامانم اینا میموندم ، بعد من الان از وقتی باردارم ویارم شدید بوده همیشه خونه مامانم بودم
یه ماه دیگه باید خونمون رو تخلیه کنیم و شهریور بچه ها به دنیا میان ، منم بچه اولمه مامانم میگه کلا میخوای بمونی اینجا ، از طرفی همسرمم چون کم کم میاد این وسط فقط برای ما اجاره دادن برای خونه خالی میمونه ، میگم به نظرتون اگه یه مغازه اجاره کنم و وسایلم رو بزارم توش ، خودمم که خونه مامانم ساکنم و یه اتاق دارن که برای من و همسرم باشه خوبه ؟ تا شش ماهگی بچه ها که انتقالی شوهرم میاد و منم باهاش میرم شهر دیگه؟ مامانم اینا راضین
مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.