2777
2789
عنوان

به دادم برسید

| مشاهده متن کامل بحث + 2769 بازدید | 117 پست

استارتر اگر واقعیه فقط،میتونم بگم خااااک بر سر بیشعورش

پیش خودش فکر نکرده زن مردم شاید راحت نباشه اینا کی ان دیگه اههه

یکــے را میدهـے صـد گــونــہ نعمـت ... یکــے را نــان جــو آغشتــه در  خـــون...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم گفتم شوهرم شب میره شب میاد من پسر عمشو به چشم ندیدم چطور میخواد بیاد اینجا که من با یه بچه کوچیک ...

ای بابا

نمیدونم شایدم من خیلی تعارفی و خرفتم که اصلا نمیتونم یک صدم اینکارا رو کنم خونه ی خواهرم و مامانبزرگم سر یخچالم نمیرم از خجالت

کار شما نیست باید با شوهرت حرف بزنی ... به شوهرت بگو وقتی یه مرد نامحرم تو خونه هست و تو نیستی من حس خوبی ندارم ... شوهرت باید مستقیم به خود برادره بگه وگرنه بقیه همه طرف برادر رو میگیرن میگن عب نداره حالا یه مدته شما تحمل کنین

شما بودین چیکار میکردین که نیاد اینجا؟میخوام شوهرمو تهدید کنم که  اگه بخواد بیا اینجا من میرم خ ...

تهدید نکن.....

ولی با مهربونی و لطافت و عشوه و غمزه بگو واقعا سختمه...من نمیتونم برای تو راحت لباس بپوشمو و ازین حرفها ..‌‌

یکمم تشنه ببرش لب چشمه و تشنه برش گردون....

بذار یکم حالش گرفته شه...خودش داداششو میندازه بیرون

مرضیه هستم دوستااام.. تو رو خدا دعام کنین.

یه وقتی که خونه هستش و شوهرت هم هست وسایلت رو جمع کن به شوهرت بگو من خیلی معذبم یه چند وقت میرم خونه بابام منتها به در بگو که دیوار بشنوه بعدم به شوهرت بگو که تا برگشتن تو برای خونه خرید نکنه 

برای نی نی دار شدنم یه صلوات میفرستید؟؟

عزیزم ۱ روز ۲ روز رو تحمل کن متاسفانه شوهرت مثل شوهر منه اگه بهش بگی از این گوش میشنوه از اون گوش در میکنه مادر شوهرتون هستن بنظرم به ایشون بگی بهش میگه

من ۳ تا دختر دارم خیلی دوستشون دارم 
شما بودین چیکار میکردین که نیاد اینجا؟میخوام شوهرمو تهدید کنم که  اگه بخواد بیا اینجا من میرم خ ...

مگه بچه ای خونه زندگیتو ول کنی برا برادر  شوهرت و یه خاطره تو ذهنش بندازی و هر جا بره بگه دو روز رفتم خونشون زنش قهر کرد رفت. 

اون که نمیاد بگه میخواستم چند ماه بمونم. الکی میگه دو روز  همه هم به چشم بد نگات میکنن 

به روشی که پست قبل گفتم عمل کن 

استارتر اگر واقعیه فقط،میتونم بگم خااااک بر سر بیشعورش پیش خودش فکر نکرده زن مردم شاید راحت نباشه ا ...

بجان بابام عین واقعیته.باورت میشه حتی توالتم نمیرم.از خجالتش.اینقد این یه ماهو دق خوردم لبام شدن عین سنگ پا.پوسته شدن.زیر چشام سیاه شده.بخدا بعضی شبا میگم خدایا مرگمو برسون.عید رفتیم شهرستان هرچی زنگ زد شوهرم بهش جواب نداد که بریم خونش.خودش اونجوره.اونوقت انگار مردم نوکرشن سگ

یه وقتی که خونه هستش و شوهرت هم هست وسایلت رو جمع کن به شوهرت بگو من خیلی معذبم یه چند وقت میرم خونه ...

این خیلی باحاله....

تا برگشتنه من حق نداری خرید کنی 😂😂😂😂😂

مرضیه هستم دوستااام.. تو رو خدا دعام کنین.