2777
2789
عنوان

با شوهرم سر فرش خریدن دعوا داریم

237 بازدید | 9 پست

مادر شوهرم فهمیده قراره فرش بخریم یبار بهم گفت اگ خواستید بخرید 9 متری بخرید منم گفتم 9 متری خیلی کوچیکه دیگ چیزی نگفت خونمون سالن 40 متری داره میگم بیا فرش 12 متری بخریم گوش نمیده میگ مامانم گفته 9 متری بخرید خوبه الان دیگ مد شده همش سرامیک خالیه راه میرن فرش کوچیک میخرن بعد دوباره رفته گفته از چند تا از دوستامم پرسیدم اونام گفتن دیگ 12 متری کسی نمیخره 9 متری بخرید خوبه بعد بهش میگ نگاه کن خونه داییت تو راهرو فرش ننداختن همش خالیه منم حرصم میگیره من خودم از دکوراسیون یچیزایی حالیمه میدونم 9 متری خیلی کوچیک میشه جلوه بدی داره چون اصولا دو پایه جلویی مبل باید روی فرش قرار بگیره ولی فرش 9 متری چون قدش کوتاه میشه مبل رو باید یک الی تا یکو نیم متر بکشی جلو تا یخورده رو فرش قراره بگیره اینطوریم مبل میاد وسط پذیرایی شوهرمم لج کرده میگ من واس خودم 9 متری میخرم تو برو 12 متری بخر یعنی چیزایی ک ب گردن شوهرمه ک بخره وقتی موقعش میشه غصم میگیره چون میخواد یجور بهم ور کنه بخره تموم شه بره مادر شوهرمم سر همه چیز نظر میده باز نظر بده خوبه مشکلی ندارم ولی مشکل اینه ک با سیاست یکاری میکنه شوهرم ب حرفش گوش بده بنظرتون چیکار کنم

فعلا از فرش منصرف شو آتیشش بخوابع بعد حرفتو ب کرسی بنشون

اخه از یطرف قیمتام داره میره بالا اونو چیکار کنم نمیخوام ب خانوادمم فشار بیاد الان فقط یدونه فرش 12 متری رو میدن 25 تومن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گلم لج نکن و یکه بدونکن و زندگیتو بخاطر فرش تلخ نکن

سعی کن بامهربونی  به زبون بگیری تا اونی که میخوای برات بگیره 

اگه لج کنی یا دعوا کنی اون سمت مادرشو میگیره پس سهی کن یجور دیگه باهاش حرف بزنی

مثلا اگه اشنا نزدیکته فرش ۹ متریشو بگیر بیار بنداز وسط که ببینه کوچیکه بلکم قانع بشه

اخه از یطرف قیمتام داره میره بالا اونو چیکار کنم نمیخوام ب خانوادمم فشار بیاد الان فقط یدونه فرش 12 ...

دارید جهیزیه میخرید یعنی؟

اگ آره بنظرم اصلا نباید مشورت میکردین ، ب سلیقه خودتون بخرید

منصفانه تر این بود که هرکس تاوان نفهمی خودش را میداد..

گلم لج نکن و یکه بدونکن و زندگیتو بخاطر فرش تلخ نکن سعی کن بامهربونی  به زبون بگیری تا اونی که ...

بدبختی از یه طرف خونه رو تازه یکی دوماهه خریدن من خودم فقط عکسشو دیدم چون توش مستاجر میشینه قراره اخر خرداد بره بهش چندبار گفتم زنگ بزن هماهنگ کن بریم یه لحظه اندازه بگیریم هم برای فرش هم برای پرده میگ اندازه نمیخواد ک یچی حدودی بزن بره😐😂

دارید جهیزیه میخرید یعنی؟ اگ آره بنظرم اصلا نباید مشورت میکردین ، ب سلیقه خودتون بخرید

اره جهیزیس من مشورت نکردم مامانش کلا دوس داره چیزایی ک پسرش میخره ب سلیقه خودش باشه

اگه می‌تونید از یکی فرش ۹ متری بگیرید و ببرید تو سالن بندازید، مبل هم اگه خریدید بچینید. به نظرم ۹ م ...

نمیشه توش مستاجر هست اخه وقتی سالن بزرگ هست 9 متری خیلی کوچیکه باز اگ بشه بریم اندازه بزنیم خیلی کوچیک نباشه من حرفی ندارم

بدبختی از یه طرف خونه رو تازه یکی دوماهه خریدن من خودم فقط عکسشو دیدم چون توش مستاجر میشینه قراره اخ ...

خب ببین مامانت نمیتونه به مادرشوهرت بگه و زنونه برید چون مردا معمولا خجالت میکشن

اینجوری بهتره و فرش هم توش هست میتونی ببینی