2777
2789

من خاهرم بارداره میخام زودتر بفهمم بچه چیه ترخدا ی روش بگید نمیتونم چهار هفته صبر کنم🥺

مطمعنم ک یه روزی دست تو دست هم نصف شب تو خیابونا عاشقانه قدم میزنیم:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توی ادرار صبحگاهی یدونه سوزن بندازه ۲۴ ساعت بعد چک کنید اگه رنگش سیاه شده باشه بچه دختره. و اگه تغیی ...

بش میگم🥴🥺🥺

اینکه با سوزن روی مچ دست میگیرن من شنیدم برای همه واقعیت رو نشون میده شماهم سرچ کن انجام بده

فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
بش میگم🥴🥺🥺

روش بوعلی سینا رو توگوگل سرچ کن دقیق هست به شرط اینکه واقعا درست بگیرید

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

اینکه با سوزن روی مچ دست میگیرن من شنیدم برای همه واقعیت رو نشون میده شماهم سرچ کن انجام بده

چجوری انجام بدم؟ 

نمک بریز رو سرش خودش نفهمه اگه دست کشید به موهاش دختر اگه دست گرفت به بینیش پسره😂😂😂

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂

یکی حسی بکه حاملم عایا 

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚
الکیه همش اینا 😶

دوست عزیز شما باردارین؟؟؟ازروتیکرپرسیدم ای وی اف کردین یا طبیعی بوده؟؟؟

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
2790
2778
2791
2779
2792