2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حیوون فک کردی فقط خودت بلدی فحش بدی و بی ادبی کنی تاپیک میزنی که مردم نظر بدن مشخص نمیکنی که کی نظر ...

سطح فرهنگت 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست.من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست. 
مگه شوهرشون پزشک نبود؟ که حتی بینی خانم ضیغمی رم عمل کرد؟ یا من اشتباه گرفتم؟ 

نه اون شوهر شیلا خداد بود

❤️چقدر سکوت سخته وقتی پراز حرفی ❤️تراپیستم عجیبترین جمله ی ممکن رو بهم گفت :"《 میدونی چرا تغییر سخته؟چون ادمی رنج آشنا رو به خوشی ناآشنا ترجیح میده.از دایره ی امنت بیرون بیا 》 سقوطی مبهم در میان اقیانوس طوفانی مغز💥

از اولشم زیبا بودن، به اونهمه عمل و ژل نیاز نداشتن. متاسفانه الان تو مجازی به خانم ها القا میشه حتما باید همه جاشونو عمل کنن، ژل بزنن تا زیبا بشن. 

مصاف بود و جنگ بود، امام ما حذر نکرد 🌷فداییان خویش را برای خود سپر نکرد🌷به روی قلب میهنم به افتخار حک کنید🌷که مـــرد بود رهبرم، فرار از خطر نکرد 🌷بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم. خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻 تولد ۴۷ سالگی🎂خدایا شکرت 😍🤲🏻

من اصلا ازش خوشم نمیاد به نظر استایلش خیلی خزه کلا تفلون و نچسبه  ولی اسی جان بهتره با اون خان ...

من ازش بدم نمیاد خوشگله جذابه ولی خب زیبنده نیست ظاهری که برای خودش درست کرده

عزیزم کسی که خودشو نشون می ده خب انتقاد و قضاوت هم‌می شه کسی کاری با بازیگرای بی حاشیه داره؟

مگه شوهرشون پزشک نبود؟ که حتی بینی خانم ضیغمی رم عمل کرد؟ یا من اشتباه گرفتم؟ 

نه.‌اون شوهر شیلا خداداده که پزشکه. وبینی نیوشا ضیغمی وشیلا خداداد رو عمل کرده.اسمش دکتر فرزین سرکاراته

پارسا پسرمامان😍
نه اون شوهر شیلا خداد بود

ممنون 👌

مصاف بود و جنگ بود، امام ما حذر نکرد 🌷فداییان خویش را برای خود سپر نکرد🌷به روی قلب میهنم به افتخار حک کنید🌷که مـــرد بود رهبرم، فرار از خطر نکرد 🌷بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم. خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻 تولد ۴۷ سالگی🎂خدایا شکرت 😍🤲🏻

تا حالا کسیو ندیده بودم که چون پو ر ن میبینه فکر می‌کنه خیلی روشنفکره و دنیا دیده !! 

من نگفتم روشن فکر و دنیا دیده

گفتم چه طوره که تو این دنیا و فضای مجازی هستی و نمیدونی پ.رن چیه مگا اینستا نداری هه

هه....

💜💜سر کلاس استاد گفت: پشت یک مرد موفق یک زن بوده..یکی پرسید:پشت یک زن درمانده و بی پناه چه کسی بوده؟ ــــ استاد به بهانه ای کلاس را ترک کرد! اما همه جوابش را می دانستیم:  ««یک نامرد»» 🙃