2777
2789
شما از اینستاگرامت برای دیدن صفحات پو رن استفاده می‌کنی و فکر می‌کنی باقی افراد هم شبیه شما هستن&nbs ...

وآقا متاسفم برای چنین کاربرهای کج فهم و درک

من خودم از این بازیگر خوشم میاد و ظاهرش خیلی قشنگه و چون برام مهم پرسیدم چرا جدا شده

پ.رن هم فقط دو دفعه دیدم و می دونم چیه بیکار نیستم که بشینم پای این فیلم‌ها از تاپیکهام هم می تونید به شخصیتم پی ببرید

و یه انتقاد کردم که خیلی ها می کنن و مگه خود شما نکردید تا حاکی رو انتقاد خودتون رو تنها قًاوت کنید نیازی نیست اعلام کنید

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من ازش بدم نمیاد خوشگله جذابه ولی خب زیبنده نیست ظاهری که برای خودش درست کرده عزیزم کسی که خودشو نش ...

بیخیال عزیزم 

شاید صلاح میبینه اینجوری رفتار کنه ما تو زندگی اون خانوم نیستیم 

و اینکه قدیما آدما نا آگاه بودن و ببخشید بی سواد به همین خاطر قضاوت میکردن الان که هممون حداقل چهارتا کتاب درست و درمون خوندیم تو زندگیمون یاد گرفتیم که قضاوت نکنیم 

پس اعصاب قشنگتو بهم نریز 

برو تو تاپیک بغلی اسی با مادرشوهرش دعواش شده چه گیس و گیس کشی شده  حال میده بیا 

امضات لایک    

❤❤❤

مصاف بود و جنگ بود، امام ما حذر نکرد 🌷فداییان خویش را برای خود سپر نکرد🌷به روی قلب میهنم به افتخار حک کنید🌷که مـــرد بود رهبرم، فرار از خطر نکرد 🌷بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم. خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻 تولد ۴۷ سالگی🎂خدایا شکرت 😍🤲🏻

خدایی خیلی بی اعصاب و بد دهنی 

عزمزمه یه سر به تاپیکهام بزن پی به شخصیتم می بری

من ازین بازیگر خیلی خوشم میاد و فقط یا انتقاد کردم بله اشتباه کردم

ولی از اول ببینید یه سریا چه طور توهین کردند

انگ اینو که من خودم اهل دیدمن چنین فیلم‌هایی هستم زدند خب همه می دونن  این فیلم‌ها چیه چون یکی یه حرفی زده اصلا اشتباه بابد بگیم طرف همش نشسته پای این چیزا؟