2777
2789
عنوان

توبه

151 بازدید | 25 پست

من چند بار خیلی زیاد توبه کردم ولی نمی‌دونم چی میشه که دوباره انجامش میدم بعدش خیلی پشیمون میشم این سری آخر حتی قسم خوردم که دیگه نکنم حالا دوباره واقعا پشیمون هستم خیلی هم دارم رو خودم کار میکنم انجامش ندم ولی میترسم چون قسم خوردم تاوانشو پس بدم یا با خانواده ام امتحان بشم میشه دوباره بخشیده بشم چیکار کنم که سمتش نرم 

اگر برای رسیدن به آرزوهایمان تلاش نکنیم؛ فردی دیگر 《از تلاش ما 》برای رسیدن به آرزوهایش استفاده خواهد کرد 🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صدبار اگر توبه شکستی باز آی خدا مهربونتر از چیزیه که فکر میکنی توبه شکستن خوب نیست اما همین که پشی ...

من انگار دست خودم نیست چون بعدش در ثانیه پشیمون هستم 

اگر برای رسیدن به آرزوهایمان تلاش نکنیم؛ فردی دیگر 《از تلاش ما 》برای رسیدن به آرزوهایش استفاده خواهد کرد 🌹
صد بار اگر توبه شکستی باز آی🥹🫂

حتی پیش خودش شرمنده هستم نمیتونم حرف بزنم صد بار گریه کردم گفتم نمیکنم ولی انگار اون لحظه خودم نیستم این سری قسم خوردم میترسم تاوان پس بدم یا با خانواده ام امتحان بشم 

پس درس میشه قدم قدم مثلا یه هفته ده روز بازه هاشو زیاد کن چهل روز رو رد کنی تمومه اصلا ناامیدنشو بجن ...

امیدوارم ثابت باشه این دفعه 

خوبه...حالا منی که یه گناه برام عادی شده چی بگم

گفتم این توبه ابدی قسم خوردم به خودش که دیگه نکنم ولی ..😞

حتی پیش خودش شرمنده هستم نمیتونم حرف بزنم صد بار گریه کردم گفتم نمیکنم ولی انگار اون لحظه خودم نیستم ...

اگه میترسی خودتو جریمه کن،یه پولی به فقیر بده که هم کفاره گناهت بشه هم صدقه بلا واسه خانواده ات،انشالله این بار با اراده قوی تر ترکش کن

👨‍👩‍👧
الان بازه زمانیت چندروزه

قبلش دو سه هفته ولی بعدش رفتم دوباره توبه کردم که نکنم هفته پیش بود حتی قسم خوردم به خودش که نکنم ولی الان انگار تو خودم نبودم انجام شد 

قبلش دو سه هفته ولی بعدش رفتم دوباره توبه کردم که نکنم هفته پیش بود حتی قسم خوردم به خودش که نکنم ول ...

الان ساعت پنج۹ اردیبهشت یه بازه ده روزه بگیر

....این کاربری تعلیق داعم است..