2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من همیشه کف قابلمه روغن سرخ کردنی و زردچوبه میریزم بعد تهدیگمو میذارم عاااالی میشه عااالی

البته گاز من المنتی هست، گار معمولی حتما باید شعله پخشکن باشه

زیرشم کم، حدود ۴۰ دقیقه تا ۱ ساعت

خببببببب اینوباید از استادش بپرسی  یکی از دلایل اینکه ته دیگ میچسپه و خوب درنمیاد اینه که میزان روغنی که ریختید خیلی کم بوده،خب همه میدونیم یه ته دیگ خوب یه کمم چرب و غیر رژیمیه،ولی اگه یه ته دیگ خوب میخوای باید به اندازه روغن بریزی،دوم اینکه هیچ وقت فقط از یه لایه نون استفاده نکن دولایه نون بزار تا ته دیگت هم تردتر باشه هم زخیم ،بعدضم میزان روغن نسبت به نون یه چیز چشمیه و نسبت به قابلمه باید بریزی این چیزی نیست که مقدار بگم واسش

خببببببب اینوباید از استادش بپرسی   یکی از دلایل اینکه ته دیگ میچسپه و خوب درنمیاد اینه که میز ...

مهمترین دلیلش نوع قابلمه اس اگ قابلمه روحی باشه محاله ته دیگ کامل دربیاد باید ازین قابلمه نچسبا باش

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

پس لازم شد ته دیگ قالبمه روحی بفرستم برات    

😂😂مرسی

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

😂😂مرسی

ما خانواده بزرگی هستیم وقتی جمع میشین ۲۵نفریم ،خب قالبمه چدن یا تفلون اون سایز نیست،ولی قابلمه روحی ازاین بزرگا داریم،برای همین تو اونا برنج درست میکنم ،خب یه تیکه کامل درنمیاد چون قابلمه بزرگه ولی چهار تیکش میکنم جاهای مختلف سفره برسه

ما خانواده بزرگی هستیم وقتی جمع میشین ۲۵نفریم ،خب قالبمه چدن یا تفلون اون سایز نیست،ولی قابلمه روحی ...

بله دیگ دستت اومده چجوری باید درش بیاری😃