yasmin_a مدیر استارتر عضویت: 1401/11/06 تعداد پست: 901 عنوان اصفهانیا 111 بازدید | 14 پست دارم میام اصفهان هوا گرمه سرده چطوریه اونجاشب سرد میشه؟ یادت، مثل بوی نعنای معطر؛دل را خنک میکند..💚 1403/02/09 | 13:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لواشک_چوبی عضویت: 1401/04/16 تعداد پست: 11975 هوای اینجا فعلا قاط زدهیه موقع کولر میخواد یه موقع بخاری میخوادهی گرم و سرد میشهبارونم این روزا زیاد میاداکلا هواش خوبه بد نیست تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما
ff75 عضویت: 1399/04/02 تعداد پست: 2399 هوای اینجا فعلا قاط زده یه موقع کولر میخواد یه موقع بخاری میخواد هی گرم و سرد میشه بارونم این روز ... 😂😂😂😂
yasmin_a مدیر استارتر عضویت: 1401/11/06 تعداد پست: 901 هوای اینجا فعلا قاط زده یه موقع کولر میخواد یه موقع بخاری میخواد هی گرم و سرد میشه بارونم این روز ... مامانم لباس زمستونی پوشیده من با ساحلی😂🫠امیدوارم بارون نزنه یادت، مثل بوی نعنای معطر؛دل را خنک میکند..💚
yasmin_a مدیر استارتر عضویت: 1401/11/06 تعداد پست: 901 در حال حاضر که شبا خنکه ، یه سوییشرتی چیزی بیاری اوکیه مرسی عزیزم یادت، مثل بوی نعنای معطر؛دل را خنک میکند..💚
yasmin_a مدیر استارتر عضویت: 1401/11/06 تعداد پست: 901 خیلی هوا خوبه فقط شبا یه ذره سرد میشه خوبه پس یادت، مثل بوی نعنای معطر؛دل را خنک میکند..💚
khalaban عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 2586 واییی الان گفتی اصفهان خیلی دوست دارم برم اصفهان زندگی کنم😍🥹 من🙋🏻♀️ یه دختر اسفندی ام⛄❄ شیطون و خوشخنده 😍😜 عاشق آشپزی ونقاشی ام🦋 همیشه یادت باشه برای هدف زندگیت باید بجنگی تابهش برسی
yasmin_a مدیر استارتر عضویت: 1401/11/06 تعداد پست: 901 واییی الان گفتی اصفهان خیلی دوست دارم برم اصفهان زندگی کنم😍🥹 من دو سال اونجا زندگی میکردم واقعا عااالیه🫠🥺 یادت، مثل بوی نعنای معطر؛دل را خنک میکند..💚
khalaban عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 2586 من دو سال اونجا زندگی میکردم واقعا عااالیه🫠🥺 اخییی خوشبحالت خیلی خوبههخه🥹😍 من🙋🏻♀️ یه دختر اسفندی ام⛄❄ شیطون و خوشخنده 😍😜 عاشق آشپزی ونقاشی ام🦋 همیشه یادت باشه برای هدف زندگیت باید بجنگی تابهش برسی
لواشک_چوبی عضویت: 1401/04/16 تعداد پست: 11975 مامانم لباس زمستونی پوشیده من با ساحلی😂🫠 امیدوارم بارون نزنه نه زمستونی واسه روزا گرم میشهاونم واسه شبا سرد میشهبستگی داره از کجا بخواید بیاید دیگهچرا بارونه همش اینجا عصرا یکم میاد ولی شدید نیست تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما
yasmin_a مدیر استارتر عضویت: 1401/11/06 تعداد پست: 901 نه زمستونی واسه روزا گرم میشه اونم واسه شبا سرد میشه بستگی داره از کجا بخواید بیاید دیگه چرا ب ... ما از شهرکرد میایم اونجا چند درجه سرد تره یادت، مثل بوی نعنای معطر؛دل را خنک میکند..💚
لواشک_چوبی عضویت: 1401/04/16 تعداد پست: 11975 ما از شهرکرد میایم اونجا چند درجه سرد تره اینجا از شهرکرد خنک تره و گرم تره تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما