استارترلطفاواسه @sssui دعاشون کن تافردموردنظرشون باپای خودشون بیان سمت ش ی دل ن صددل عاشق ...
خوشگلم مرسی به یادمی حال دلم بده آبجی دارم آب یشم از غصه مریض شدم ،تورو خدا هر کی پیاممو میبینه دعا کنه بیادش طرز بدی که رفت دیگه امیدی به برگشتش نیس و من دارم دیوونه میشم
سوره های یس ب نام های سهیلا ملیتا نون بربری سوئی ...
نفست حق قربونت برم .خدا قبول کنه .ممنونم از دعای خیرت .صلواتو آیت الکرسی خوندم .ان شاالله ب نیابت از حاجت رواییتون زیارت عاشورا می خونم
🌻اگه چشای خوشگلت ب امضام افتاد میشه لطفا برای سلامتی و ظهور هر چ سریعتر آقا صاحب الزمان و سلامتی عزیزام و خوشبختیم و آرامش همیشگی تو زندگیم یه حمد و صلوات بفرستی؟؟..خدا الهی بحق اباعبدالحسین هر نیت و حاجتی داری بهت بده ..اگه خوندی بگو تا زیارت عاشورا می خونم ب یادت باشم🌱در این دنیا اگررر غم هست🦋صبوری کن خدااا هم هست🦋
🌻اگه چشای خوشگلت ب امضام افتاد میشه لطفا برای سلامتی و ظهور هر چ سریعتر آقا صاحب الزمان و سلامتی عزیزام و خوشبختیم و آرامش همیشگی تو زندگیم یه حمد و صلوات بفرستی؟؟..خدا الهی بحق اباعبدالحسین هر نیت و حاجتی داری بهت بده ..اگه خوندی بگو تا زیارت عاشورا می خونم ب یادت باشم🌱در این دنیا اگررر غم هست🦋صبوری کن خدااا هم هست🦋
سوره یس ب نام بهار گیلانی خونده شد. انشالله خبر حاجت رواییتون رو همین جا اعلام کنید. لطفا اگر امکانش هست هر نفر ب نیت پنج تن پنح تا صلوات برای حاجت روایی ما بفرستید. ممنون.
♥️سکوت، تنها فضایی نیست که در آن صداها متوقف میشوند؛ بلکه بستری است که در آن، ندای بلند حقیقتِ درون، بدون هیچ فیلتری از هیاهوی جهان، به گوش میرسد.♥️
سوره یس ب نام مریم خونده شد. انشالله خبر حاجت رواییتون رو همین جا اعلام کنید. لطفا اگر امکانش هست هر نفر ب نیت پنج تن پنح تا صلوات برای حاجت روایی ما بفرستید. ممنون.
♥️سکوت، تنها فضایی نیست که در آن صداها متوقف میشوند؛ بلکه بستری است که در آن، ندای بلند حقیقتِ درون، بدون هیچ فیلتری از هیاهوی جهان، به گوش میرسد.♥️
خدایا ....؟.....؟.....!! 🌟حمد و سپاس مخصوص خداوندی است که هر جا خواستم او بود اما هر جا او خواست من نبودم؟!🌟 خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲 دلیل غیبت طولانی ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲