2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

املت یا  چن تاگوجه و یکم سیر تازه کم هااا و ریحان بریز ت مخلوط کن بشه سس بعدش ت ماهیتابه بریز کمی آب و روغن ادویه هم زردچوبه فلفل سیاه نمک ی کمی هم زعفران از اونورم پاستا آبکشی شدتو بهش اضافه کن برای روش شوید و پنیر پارمزان حل کنی عالی میشه نگم برات [اینو داداشم درست کردش برای اولین بار ک یاد گرفتم عالیه واقعا😋😋👌🏻]

وقتی صبح زود⏰بدلیل کاهلی ازخواب برخاستن راب تعویق می اندازید این جمله را در ذهن مرور کنید:باید برخیزم و کاری را انجام دهم که برازنده یک انسان است💙🌱
گوشت چرخی ندارم میتونم با خرد کن گوشت فریز شده رو چرخ کنم؟

نمیدونم عزیزم خودم تا حالا امتحان نکردم ولی دیدم بعضیا انجام میدن

شاید یه روز سرد،شاید یه نیمه شب،دلت بخواد بشه برگردی به عقب
املت یا  چن تاگوجه و یکم سیر تازه کم هااا و ریحان بریز ت مخلوط کن بشه سس بعدش ت تاب بریز کمی آب ...

من خودم دوست داریم اینجور چیزارو مسئله اینه شوهرمونمیخوره واقعا خسته شدم اینهفته یبار زرشک پلو یبار کباب یبار خورش قیمه یبار استانبولی یبار لوبیا پلو یبارم ابگوشت یبارم غذا از بیرون گرفتیم موندم دیگه هرغذاییم بدون برنج نمیخوره مثلا کتلت یا کوکو 

من خودم دوست داریم اینجور چیزارو مسئله اینه شوهرمونمیخوره واقعا خسته شدم اینهفته یبار زرشک پلو یبار ...

نمیشه ک😐خسته نمیشه همش برنج

وقتی صبح زود⏰بدلیل کاهلی ازخواب برخاستن راب تعویق می اندازید این جمله را در ذهن مرور کنید:باید برخیزم و کاری را انجام دهم که برازنده یک انسان است💙🌱