2777
2789
گوش کوب برقی خوبی  سرخ کن بدون روغن خوبه بخری  غذا ساز خوبه  سعی کن سرویس غذا خوری ...

اول ازدواج واسه عروس و داماد مهمون نمیاد؟؟ خانواده شوهر من هر جمعه خونمون چتر باز کرده بودن اشغالها

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نی نی یار اگه این بار تعلیقم کنی خودمو میکشم😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول ازدواج واسه عروس و داماد مهمون نمیاد؟؟ خانواده شوهر من هر جمعه خونمون چتر باز کرده بودن اشغالها

اره سمت ما نمیرن یا برن نهار شام نمیمونن 

حالا منم خانواده همسرمو نمیدونم شاید بیان😁

اره سمت ما نمیرن یا برن نهار شام نمیمونن  حالا منم خانواده همسرمو نمیدونم شاید بیان😁

واسه من بدبخت سفارش هم میدادن چی بپزم منم با دست پخت مزخرفم ازشون استقبال میکردم

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نی نی یار اگه این بار تعلیقم کنی خودمو میکشم😂

به نظر من ماشین ظرفشویی به بودجه بستگی داره و اینکه جمعیت خانواده کم و شاغل باشی و نهار هم نباشید شب رو میشه با دست یکی بشوره تازه سالم تره و به ظرف ها هم آسیب نمیرسه مواد ظرفشویی هم که گرونه. من اگه بخوام جهیزیه بخرم ساده شیک و کم و کاربردی میخرم. نود درصد عکسای جهیزیه که دیدم کولیانه بودن.

من هرچی که خونه مامانم استفاده میشد گرفتم تا الان از همه برقیام‌ استفاده میکنم جز چرخ گوشت که اونم مامانم چند سال پیش واسم‌گرفته بود کنار .مثلا چایی سازم همیشه روشنه توی کتری فکر کنم یکبار چایی درست کردم.من ۱۸ نفره سرویس چینی گرفتم ۶نفره آرکوپال ۶نفره سرامیک که دم دستیه ولی‌ چینی خیلی سنگینه ای کاش جاش آرکوپال گرفته بودم.موقع خرید عاشق‌‌ لیوان بودم هی الکی لیوان گرفتم من سرویس کامل کریستال نگرفتم جاش چندتا کریستال درست حسابی داشتم که مال چک و آلمان بود مامانم از قدیم گرفته بود.سرویس قابلامه یه دست خریدم هنوزم‌ کم نیاوردم تا ۸نفر‌ مهمون دادم سرویس قاشق چنگال ۱۸ نفره گرفتم ۶تاشو گذاشتم واسه دم‌ دستی