2777
2789
عنوان

من احمقم؟

135 بازدید | 11 پست

جاریم کلا از همون اولین روز ک همو دیدیم منو نمیدید

کلا انگار دشمن خونیشم با من اینجوری بود

الان ۴۰_۵۰ روزه قهر کرده رفته خونه باباش

شوهرش همش استوری میذاره از خودش و بچه هاش

مشخصه ناراحته

دیشب دیگه خیلی ناراحت کننده بود دعا کردم زندگیشون درست بشه

الان من احمقم برا کسی ک خوبیمو نمیخواد دعا میکنم؟

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

نه،تو یه عدد مهربونی

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

نه عزیزم قلب مهربونی داری فقط به فکر زندگی خودت باش

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ترو خدا بیاید تاپیک آخرم 

ببخشید اسی

یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️

نه خیلی بی ریایی بد کس رو نمی‌خوای  ولی آخرشم چوب سادگیتو یروز میخوری

همیشه سعی کردم با هر کس مثل خودش باشم حداقل وقتی رو در روییم

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

نه. چه ربطی به احمق بودن داره. تو در حق برادر شوهر و بچه هاش دعای خیر میکنی. بعدم قرار نیست اگه کسی از ما خوشش نمیومد از بدبختیش خوشحال بشیم. ۴۰ ۵۰ روز خیلی. خب چرا کسی نمیره سراغش بیارتش؟

من امیدم به خداست....بعد خدا هم به خداست....
نه. چه ربطی به احمق بودن داره. تو در حق برادر شوهر و بچه هاش دعای خیر میکنی. بعدم قرار نیست اگه کسی ...

حتی همینم من بعد ۴۰ روز فهمیدم

نمیدونم دلیلش چی بوده