2777
2789
عنوان

شوهر بچه ننه

| مشاهده متن کامل بحث + 1210 بازدید | 73 پست
ترسیده واقعا ازت . کاش توی دعوا مال من مال تو نمیکردی

خیلی خریت کردم حالا همه چیز تحت اختیار مادرش واای همین الان رفت شاسی و به نام مادرش کنه اولا این کارارو با من میکرد دارم میترکم از حرص

خسته ترینم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره میدونم اول بدبختیه ماست

یعنی هیچ جوره هم نمیتونی برش گردونی😐

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

خیلی خریت کردم حالا همه چیز تحت اختیار مادرش واای همین الان رفت شاسی و به نام مادرش کنه اولا این کار ...

زندگیتو برا اینا خراب نکن خوب و درست بچسب به زندگیت بزار کم کم اعتماد رفته برگرده بعد درست میشه

زندگیتو برا اینا خراب نکن خوب و درست بچسب به زندگیت بزار کم کم اعتماد رفته برگرده بعد درست میشه

دیگه هیچ وقت درست نمیشه میدونم من بیشتر هولش دادم سمت مادرش وای خیلی احمقم،الانم خیلی حالم بد😭😭😭😭😭

خسته ترینم
نه اصلا نمیشه دیگه

بنظرم توم ی کار کن پول بگیر ازش پس انداز کن 

ب خودت برس ب شدت زیاد توم برا خودت جمع کن 

بهشم اعتماد نکن ب هیچ وجه هم قناعت نکن بزن ب ولخرجی ک ته جیبش هزار تومن نمونه 

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

بنظرم توم ی کار کن پول بگیر ازش پس انداز کن  ب خودت برس ب شدت زیاد توم برا خودت جمع کن  ...

نمیده به من که میرسه میگه ندارم،دستم خالیه برای برای خانوادش خیلی خرج میکنه

خسته ترینم
نمیده به من که میرسه میگه ندارم،دستم خالیه برای برای خانوادش خیلی خرج میکنه

پ بزاری بری ک بهتره😐

کجا بره،

ور دل ننش دیگه