2777
2789
عنوان

متاهلین عزیز

458 بازدید | 36 پست

صبح زیباتون بخیر

دوستان گل خودم از خوردن یسری غذاها چه خودتون و چه همسرتون اصلا غافل نشین و یه غذای جنوبی هم هست که بشدت توصیه میشه برای بالا بردن توانایی جسمی و کمک کننده میل جنسی

اسم این ماهی بمبک هست که واقعا اگر جایی دیدین بخرین و نوش جون کنین 

کسی که طبعش سرده براش فایده ای نداره

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کسی که طبعش سرده براش فایده ای نداره

هرچیزی راه حلی داره بابا

این غذارو که درست کنی حالا میان وعدش رو هم خرما با مغز گردو و ارده براش درست کنی تازه جوونم باشین باهم ورزش کنید و عرق کنید میدونی چقدر عالی میشه؟

حلیم گندم و گوشت گوسفندی

بله دقیقا بشدت گوشت قرمز و حلیم برای گرمی عالیه

همیشه یه ترکیبی رو تا تونستم به جوونا گفتم درست کنن و بخورن اونم خرما با مغز گردو بهمراه ارده یا شیره هستش

دوستان منم یه سوال داشتم در مورد رابطه زناشویی.من مجردی رابطه س ک س رو دوسداشتم ولی با کسی رابطه نداشتم.الا ک ۲ساله عقدم و از اولش رابطه داشتیم.رفته رفته از رابطه س ک س مث قبل دیگ خوشم نمیاد و ذوقی ندارم براش.تازه دارم فراری هم میشم.بغل و محبت دوسدارم.ولی س ک س نه.همسرمم قبل رابطه هم آغوشی انجام میده.ولی س ک س کلا برام مثل یه فشار و اذیت شده.علاقه نشون نمیدم

بنظرتون من آدم سردی هستم 

ماهی سالی یبارم نمیخرم

ما جنوبیا  از جایی که یادمه هر اخر هفته ماهی درست میکردیم

کلا ماهی از خونه ی یک جنوبی نمیوفته بسیار هم خواص داره حالا شما با روغن زیتون هم درست کنید عالیه 

همسر خودم سنش بالاست و ضعیفه واقعا به نسبت پسر ده ساله هم توان نداره ولی واقعا همین ماهی خوردنش اگر نبود نابود شده بود چون نه مرغ میخوره و نه گوشت و نه حتی تخم مرغی که بدنش جون بگیره