2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا کمکتون کنه❤😂 من دبیرستانو با استرس گذروندم

قبول داری جو دبیرستان خیلی رقابتیه؟ من دلم واسه متوسطه اول و دبستانم تنگ شده ولی دبیرستانو خداروشکر میکنم گذشت😂

لطفا یه صلوات واسم بفرستید🙏🌺 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ

خدا کمکتون کنه❤😂 من دبیرستانو با استرس گذروندم قبول داری جو دبیرستان خیلی رقابتیه؟ من دلم واسه متو ...

رقابتی آره هست ولی از شانس ما اینطور شد😐😂

سوالی از رشته های رزمی بود بپرسید 🙃
باحاله ک😂 من ب عنوان معلم همیشه دانش اموزامو میترسونم از نهایی گریشون در میاد😂😂😂 بعد امتحان می ...

خیلی باحاله اصن عالیه😐😅

نهایی

متوجه نشدم چرا گفتی از شانس ما؟

مگه مثل کنکور تغییراتی توش اتفاق افتاده که من بی خبرم؟

از قافله انگاری عقبم😂 چون توو سوال قبلیمم گفتی از ۲۸ شهریور شروع میشه

لطفا یه صلوات واسم بفرستید🙏🌺 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ

متوجه نشدم چرا گفتی از شانس ما؟ مگه مثل کنکور تغییراتی توش اتفاق افتاده که من بی خبرم؟ از قافله ان ...

قبلا یازدهم نهایی نبود 

الان هر ۳ پایه نهایی و تو کنکور تاثیر میزاره

سخت نگیر از امتحانات مدرسه آسون تره سوالاش کلیه وارد جزئیات نمیشه معمولا

اصلا من از اول سال درس نخوندم تا الان 

بعد راستی ریاضی و جامع شناسی و خیلی درسا دیگه سخته اصن متوجه نمیشیم 

کاری نمیشه کرد افتادیم

قبلا یازدهم نهایی نبود  الان هر ۳ پایه نهایی و تو کنکور تاثیر میزاره

اوه اوه اوه

پس خداروشکر مال من گذشت و تموم شد😂 چون دبیرستان بازیگوشی درمیوردم و درس خون نبودم