2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم از بی بی چک متنفرم خیلی وقته که دیگه نمیخرم 

این ماه رمضان هم گذشت این شب های قدرم گذشت ما موندیم و چشم انتظاری هر سال ناامیدتر از سال گذشته

تا رضا(ع)هشت و جواد(ع)نه باشد * بگزارید که هشتم گرو نه باشد

منم یک ساله منتظرم امروز یه روز تاخیر انداخته اصلا جرات بی بی چک گذاشتن ندارم همش خوابیدم ک پریود نشم!مثل بچه ها خودمو گول میزنم!

خلاصه همدردتیم خواخر غصه نخور ان شاءالله خدا ب زودی یه نی نی سالم و صالح بهتون ببخشه

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
منم از بی بی چک متنفرم خیلی وقته که دیگه نمیخرم  این ماه رمضان هم گذشت این شب های قدرم گذشت ما ...

اره واقعا منم احساس ناامیدی میکنم

بعد یازده سال باردار شدم لطفا برای بسلامتی دنیا اومدن دوقلوهام دعا کنین محتاجم به دعا
منم از بی بی چک متنفرم خیلی وقته که دیگه نمیخرم  این ماه رمضان هم گذشت این شب های قدرم گذشت ما ...

خدا چرا صدامونو نمیشنوه دیشب گفتم خدایا حداقل تو خواب یه نشونه بده که بهم بلاخره بچه میدی حتی دیر بعد یه خواب وحشتناک دیدم کرمشو شکر واقعا 😢😢

خدایا دریا دریا شکرت
منم یک ساله منتظرم امروز یه روز تاخیر انداخته اصلا جرات بی بی چک گذاشتن ندارم همش خوابیدم ک پریود نش ...

مرسی عزیزم انشاالله که برا شما مثبت باشه این ماه 🙏🙏🙏

خدایا دریا دریا شکرت
خدا چرا صدامونو نمیشنوه دیشب گفتم خدایا حداقل تو خواب یه نشونه بده که بهم بلاخره بچه میدی حتی دیر بع ...

نا امید نشو گلم خدا میشنوه و بهتر از همه ی عالم میشنوه بهترین نی نی عالمقراره بیاد تو دلمون خب زمان میبره :)

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
نا امید نشو گلم خدا میشنوه و بهتر از همه ی عالم میشنوه بهترین نی نی عالمقراره بیاد تو دلمون خب زمان ...

انشاالله پس حداقل صبرشو بده 😢😢

خدایا دریا دریا شکرت