2777
2789

باید بری نمونه ببری تست کنن ببینن میخوان یا نه. از کافه های محلی شروع کن

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لایکم میگنین لطفاً 

خدایا بابت تمام نعمت هایی که بهم دادی شکرت ، بابت سلامتی ،عشق، پدر ، مادر ، خواهر ، همسری خوب ، سلامتی عزیزانم ، لبخند عزیزانم ، ثروت ، حال خوبمون ، درکنار هم بودنمون ، رزق و روزای فراوانی که بهمون دادی،پیشرفتمون و ............................ شکرت  ( کتاب معجزه شکر گذاری رو بخونید حتما زندگیتون متحول میشه)

حاجی این کافه ها قدرنشناسن 

از همون جا یه دونه پرت کن ثواب داره😁

🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤زندگی رو دوست دارم حتی به غلط .همیشه اینطوری خدا رو صدا میزنم: خدایا تو رو خدا . میدونی یعنی چی؟ یعنی امیدم بعد خدا هم به خداست. حالا عزیزم تو هم امیدت بعد خدا باز به خدا باشه .عشق بورز به زندگیت . تاپیک خودکشی نزن تو هنوز واسه ی مردن خیلی جوونی حتی اگه ۹۰ ساله باشی باید بازم ب خودت بگی ۳۰ سال دیگه میخوام زنده بمونم این یعنی ۱۲۰ سال .  . یکم با خودت عشق و حال کن . غم و غصه رو رها کن . ببین دل چی میگه خب بسه دیگه . میگم بسههههه دیگههههه. خب بگذریم عقبیا حال میکنن؟از خدا میخوام ک برا ۱۲۰ سال زندگی شاد بهم انگیزه و تن سالم بده . فعلا هدفی واسه ازدواج ندارم .در حال حاضر فقط با خدا قدم میزنم . دلم با خداس.من ۱۲۰ سال عمر رو به این دلیل میخوام ک راه ۱۰۰ ساله رو یه شبه طی نکنم و۱۲۰ساله طی کنم. هیچوقت رنج نکش . درد اجباریه ولی رنج اختیاری . درد یه کلمه احساسیه ولی رنج بی رحمه . درد واسه رشد لازمه . درد رو انتخاب کن . یه بنده خدا فامیلمون بود هر موقع بهش میگفتن تا ببینیم قسمت چیه میگفت بگیرید این قسمتو پاره کنین . خودتون برید دنبال زندگی . بنده خدا اعصاب نداشتا ولی راس میگفت با تقدیرت بجنگ😍

اول یه کیک درست میکنی . یه برش و همون مدل اسلایسی که قراره بفروشی  . 

پنج شیش تا برش آماده کن . هر برش رو برای یک کافه میبری  و میدی تست کنن  اونام تست میکنن و اگه خوششون اومد قبول میکنن . البته این درشرایطیه که خودشون اشپز نداشته باشن

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت

اره سودداره اول چندتیکه درست کن ببربایدتست کنه بعدبگو اگه تمایل داشته باشین کیک بیارم درصدی بفروشیم واونجامثلا میگه چنددرصداـن برداره چنددرصدشوبهتون میده 

گاهی انسانم آرزوست

اره برو بگو كيك پزم اينم نمونه كارم سفارش ميگيرم 

قبلش چند نمونه كيك منو داشته باش 

و بگو چند ازم ميگيري توافق كن باهاش روي قيمت ( البته قبلش هزينه تموم شده كيك در بيار حتي پول، اب و گاز و برق هم حدودي حساب كن كه مثلا ٥٠ تومان .. روش بكش) سودتم يه درصدي توذهنت باشه 

مثلا اگه كيك در مياد ١٥٠ و ٣٠ پول اب و برق و گاز ، بعد بشه ١٠ تا اسلايس تو هر كدوم ٣٠ بفروشي خوبه ( حدودي گفتم من أصلا از قيمت ها و پول ارد و غيره.. خبر ندارم مثال ميزنم) با كساي ديگه هم مشورت كن

تجربشو ندارم .ولی بنظرم اول برین بگین وکلاس بالا بزار وبگو مشتری پسند ومشتری افزار جذب   کنه کیکهام و... بپرس بیشتر چه نوع وطعمی سرو میشه تو کافشون..

... چند نمونه کوچیک ببر .. هم کیفیت ومزه براشون مهمه  هم قیمت پایین میخوان 😏😔

خدایا ....؟.....؟.....!! 🌟 حمد و سپاس مخصوص خداوندی است که هر جا خواستم او بود اما هر جا او خواست من نبودم؟!🌟 خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲 دلیل غیبت طولانی ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲