دارم وارد۳۵سالگی میشم.مدتها و چندین سال فقط سرگرمیم کارم بود و گاهی مسافرتی تفریحی. محیط کارم مردانس اصلا خانوم نیس. کلا ارتباطاتم برا ازدواجو آشنایی با ی خانوم صفره.اول فک میکردم شغلو خونه ماشین کافیه الان فهمیدم ک هیچی از زندگی متاهلی نمیدونم.نمیدونم ی دخترخانوم چجوریه چی میخواد.نمیدونم بچه داری چجوریه رابطه با خانواده و فامیل خانومو نمیدونم. کلا من فقط کار کردمو از ازدواج بخاطر ترسم فرار کردم.هیچ وقت هیچ دختری تو زندگیم نبوده نمیدونم اصلا قبل ازدواجو بعدش باید چیکار کنم با اینکه ریشم سفید شده
اشکال نداره همین الانم دیر نیس کافیه با ی خانوم نزدیک سن و سال خودتون اشنا بشین حالا یا خودتون پیدا میکنید یا اطرافیان معرفی میکنن خیلی سخت نیست برید تو زندگی همه چیو باهم یادمیگیرید درضمن مشاورم واسه این وقتا خوبه
بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.
سخت هست و پیدا کردن همسر مناسب سخت تر اما واقعا من زندگی متاهلی با تمام سختی هاش ترجیح میدم به مجردی عمرت انگار برکت داره و داشتن یه همراه و یه فرزند خیلی شیرین و دوست داشتنی و انگیزه و امید به زندگی هم میره بالاتر پس پیشنهاد میکنم از مسیولیتش نترسید و توکل کنید به خداوند انشالله که خوشبخت خواهید شد