2777
2789
عنوان

آقایون بیاین

231 بازدید | 13 پست

شما همتون بد دکترین یا داداش من اینجوریه 

چجوری راضیش کنم بیاد دکتر ؟؟

ب فا*ل و حس شیشم اعتقادی ندارم اگه تاپیکی ب این عنوان می‌بینید مربوط ب دوست عزیزم خبسابیل هست ک اگه تاپیکاش تموم شه با کاربری من میادش اگه ی تاپیکی نظر مخالف راجع ب این چیزا دادم گارد نگیر چون اون تاپیکا مال من نبوده،  محمدرضا هم کراش خبسابیل هست ن من   

ببخشید استارتر شیش. تا تاپیکم پره

میشه به نیت معصومه یه حمد بخونید کسیو ندارم ازش بخوام استرس دارم

دعا کنید دهن بابام روم بسته شه و دیگ اذیتم نکنه😭😭دارم عذاب میکشم

تروخدا اگرخوندین لایکم کنید 

دعاکنید دعوا و بحثی پیش نیاد خدایی نکرده

تاپیکای قبلی واسه من نیستتتت کاربری واسه دونفره🫠تروخدا قاطیمون نکنید خسته شدم هی توضیح دادم

بستگی ب  دکتر داره ک دکتر چی باشه 

ـ بنده خانومم##

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اینطوری نیستم 

فرشته ۳ ساله آرام بخواب تا جهل این مردم یزید پرست رو نبینی که به آدمی دل بستن که خیال میکنن دلسوز ماست آرام بخواب و مطمئن باش که اون شاهزاده یزیدی هیچ وقت پاش به ایران نمیرسه و در اون نجاست خونه خودش به هلاکت میرسه

ببخشید استارتر شیش. تا تاپیکم پره میشه به نیت معصومه یه حمد بخونید کسیو ندارم ازش بخوام استرس دارم ...

ایشالااا همه چی درست میشه 

غصه نخور عشقم

ب فا*ل و حس شیشم اعتقادی ندارم اگه تاپیکی ب این عنوان می‌بینید مربوط ب دوست عزیزم خبسابیل هست ک اگه تاپیکاش تموم شه با کاربری من میادش اگه ی تاپیکی نظر مخالف راجع ب این چیزا دادم گارد نگیر چون اون تاپیکا مال من نبوده،  محمدرضا هم کراش خبسابیل هست ن من   
منم بد دکترم تا وقتی که رو به موت نباشم نمیرم

چجوری راضی میشینننن

صبر میکنم تا اوضاع وخیم بشه

واای چرا آخه 

میدونین چجوری داداشمو راضی کنم بیاد دکتر ؟ وقت گرفتم برا امروز عصر

خون دماغ میشه همش میگه ب ت ربطی نداره خودم حلش میکنم ب مامان اینا هم حف نداری بگی