2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم نگران نباش شیمی درمانی با اسم هولناکی که داره عملا اگه تغذیه خوبی داشته باشن راحت میگذره 

توصیه من به شما اینه اب هویج تازه درست کنید 

بریزید توی یه بطری و مادرتون هر بار یه قلوپ بخوره 

هربار بعد از شیمی درمانی تا سه روز مادرتون همه اش باید به این فکر کنه که مثانه رو پر کنه 

چون مواد شیمی درمانی اگه از طریق ادرار دفع نشن دور از جون تو کلیه رسوب میکنند و اذیت میشن 

حتما ابمیوه تازه مخصوصا اب هویج درست کنید 

میوه ها رو کاملا گندزدایی کنید با چند قطره مایع ظرفشویی 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

یه مورد دیگه هم خواهر من چون توده بزرگ داشت اول شیمی درمانی کرد بعد جراحی 

اوایل سیرابی زیاد مصرف میکرد و رعایت تغذیه ای عالی و خدا رو شکر اصلا درد نداشت اما بعد چون کمی خیالش بابت بیماری راحت شد مایعات و رسیدگی به خودش و کمتر کرد دردها بیشتر شد 

از سیرابی غافل نشید که معجزه میکنه 

میوه های قرمز عالی هستند 

لیمو ترش تازه با هر غذا میل بشه 

قند و چربی هم حذف 

الهی که سایه شون مستدام باشه همیشه ❤️

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
یه مورد دیگه هم خواهر من چون توده بزرگ داشت اول شیمی درمانی کرد بعد جراحی  اوایل سیرابی زیاد م ...

خیلی ممنونم ازتون 

انشاالله حال خواهرتون روز ب روز بهتر و همیشه سلامت باشن 

عزیزم نگران نباش شیمی درمانی با اسم هولناکی که داره عملا اگه تغذیه خوبی داشته باشن راحت میگذره  ...

متاسفانه بعد از عمل دچار بیماری دیابت هم شده مادرم 

همش باید رژیم رو رعایت کنه ک قندش بالا نره 

متاسفانه بعد از عمل دچار بیماری دیابت هم شده مادرم  همش باید رژیم رو رعایت کنه ک قندش بالا نره ...

نگران نباش عزیزم  خواهر من هم قندش بالا بود ولی سیرابی عالی چون باکتری های مفید روده رو افزایش میده و اون عوارض بعد از شیمی درمانی که خیلی ها داشتن. و خواهرم نداشت چون به شدت معده و گوارش اذیت میشن 

فقط مایعات رو فراموش نکنید 

سه روز اول بعد از شیمی درمانی همه اش باید مثانه تخلیه بشه 

مورد بعدی اینکه بعد از دستشویی حتما دستشویی رو با اب فراوان بشورن اگه در توانشونه با پودر بشورن اما با سفید کننده اصلا چون ریه الان حساسه 

چون مواد شیمی درمانی دفع میشن باید حتما با اب فراوان شسته بشن 

چون میگین دیابت هم دارند فقط این نکته هم بگم که قند از طریق ادرار دفع میشه و مراقب باشین که دچار افت قند نشن 

الهی که تنشون همیشه سلامت باشه عزیزم