2777
2789

بعد از ۱۲سال امسال میخواهیم تابستان بریم‌مشهد شوهرم دو پاشو کرده تو یه کفش که باید ننم هم ببریم ، اعصابم خورده اخه نمیدونین همه چی فضولی میکنه اصلا نمیتونم هضم کنم که باهاشون بره مسافرت اونجا هم خراب کنه

امسال عیدمون زهرمار مون کرد، ما سر یه مسایلی با خواهر شوهر رفت و امد نمی کنیم البته خواهرشوهرم میاد ما نمیریم هی مادرش گیر داده بود که باید برین شوهرم هم کل تعطیلات فقط باهام بحث داشت در صورتی که این نرفتن تصمیم هردومون بود 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه اخلاقای خاصی داره که اصلا نمی دونم فارس چیه

مثلا میاد خونه ما انگار باهام قهره اصلا باهام نمیزنه یا دختراش زنگ‌میزنه میره با صدای اروم و یواش پچ پچ میکنه ،منم بخدا خیلی محترمانه پذیرایی و غذا....

بعدش هرچی من برا خونه میخرم اصلا نمیگه ها مبارکه یا به روم نمیاره میره به دختراش میگه بعد چند روز خواهر سوهرام به همسرم زنگ میزنن فلان چیزو برا خونتون از کجا خریدین باید شوهرم واسطه بشه عین اونو خواهر شوهرم بخرن خیال مادرشوهرم راحت سه تو رو خدا بگین فارس چبه این مادر شوهرم ؟؟؟

خواهر و برادرن دیگه بعدا از چشم شما میبینن ایکاش رفت و امد کنید مشهدم اگر تصمیم همسرته احتمالا تنها ...

وااای خواهر ای گفتی همون ۱۳سال قبل که رفتیم از مادر شوهرم خداحافظی برت مشهد یعنی یه هق هق راه انداخت کل ۷روز که با برادرم اینا به اصرار خود شوهرم رفته بودیم من فقط از دست شوهرم خون گریه کردم

به شوهرت بگو بعده عمری میخایم یه مشهد بریم میخام راحت باشم حالا ایندفعه رو تنها بریم بار بعد با ننت

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
به شوهرت بگو بعده عمری میخایم یه مشهد بریم میخام راحت باشم حالا ایندفعه رو تنها بریم بار بعد با ننت

مگه قبول میکنه منم گفتم با بچه هام میرم تو هم با ننت بمون