2789
عنوان

چقدر تنهام

36 بازدید | 8 پست

عصری بچه هامو بردم بیرون کوچیکن مدرسه نمیرن هنوز باهم دعواشون شد به خاطر نشستن رو صندلی که تو پیاده رو بود بعدش جیغ و داد یه خانم هم تو اونیکی صندلی نشسته بود به خاطر رفتار بچه ها م باهام همدردی کرد حرفاش کمی آرومم کرد کم موند بشینم گریه کنم و باهاش درد و دل کنم هیچی نگفتم و سریع خدافظی کردم ولی حرفاش آرومم کرد گاهی یه غریبه بهتر از هزار تا فک و فامیله 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

شوهرم آدم بی مهر و محبت و قدرنشناسه

هی خدا چرا هیچی تو زندگی کسی کامل نیست باز من شوهرم خیلی دوسم داره و خوبه اما بچه ندارم از نداشتن بچه خیلی غصه میخورم دلیل ش اینکه مشکل ژنتیکی دارم با همسرم این بیشتر عذابم میده 

هی خدا چرا هیچی تو زندگی کسی کامل نیست باز من شوهرم خیلی دوسم داره و خوبه اما بچه ندارم از نداشتن بچ ...

ای بابا قبل بچه دار شدن تست دادین؟فامیل هستین؟عزیزم راههای زیادی وجود داره براتون 

ای بابا قبل بچه دار شدن تست دادین؟فامیل هستین؟عزیزم راههای زیادی وجود داره براتون 

نه نمیدونستم دوتا بچه آوردم بعد دومی آز دادم متوجه شدم که مشکل ژنتیک دارم البته بگم اون بچه ها مم رفتن پیش خدا منو تنها گذاشتن الانم بعد دوسال جلوگیری باز اقدام کردم ک ببینم خدا برام چی میخواد 

نه نمیدونستم دوتا بچه آوردم بعد دومی آز دادم متوجه شدم که مشکل ژنتیک دارم البته بگم اون بچه ها مم رف ...

عزیزم بمیرم برات ایشالا که خوبی و خوشی نصیبتون بشه و یه روز تاپیک بزنید و خوشحالمون کنید خدا بزرگه چندتا دکتر کاربلد برین بررسی کنن

عزیزم بمیرم برات ایشالا که خوبی و خوشی نصیبتون بشه و یه روز تاپیک بزنید و خوشحالمون کنید خدا بزرگه چ ...

مرسی عزیزم من باید هی باردار شم و هی از بچه تو ۳ ماهگی آزمایش بگیرن تا ۱۶ هفته جوابش بیاد اگه سالم بود بمونه اگه نه سقط 

راه پرخطری رو در پیش دارم البته دو سه سال پیشم اون دوتا بچم پشت سر هم بود و من ب دلایل خطر زایمان زود رس و درد اینا همش تو بیمارستان بودم بعدش هم شوک های زیادی بهم وارد شد و بعدش تا الانم با تنها یی ها و دلتنگی پسرام و ناامیدی دارم رد میکنم این روز ها رو فقط خدا کمکم میتونه کنه  

مرسی عزیزم من باید هی باردار شم و هی از بچه تو ۳ ماهگی آزمایش بگیرن تا ۱۶ هفته جوابش بیاد اگه سالم ب ...

عزیزم برات قرآن خوندم انشالله خوبی نصیبت بشه ایشالا این دفعه خبرهای خوب ازتون بشنویم