2777
2789
عنوان

همسرم میگه...

221 بازدید | 19 پست

اونروز زنگ زده که وزنم بالا رفته چی کار کنم ؟ شکمش بزرگ شده و دوست دارم تا عروسیمون لاغر بشه .البته بیشتر بزرگی شکمش به خاطر نفخه و هیچ وقت خوب نمیشه اما خوب باید وزنشم کم کنه ما تو عقدیم و من همیشه کنارش نیستم و نمیتونم رژیم بدم بهش خودشم اونقد زیاد نمیخوره بالاخره مرده کارشم سخته کم میاره بهش میگم برو باشگاه میگه تنهام تنهایی خحالت میکشم دوستی کسی هم نیست باهاش بره به نظرتون تو خونه  طناب و اینا بزنه لاغر میشه عرقی چیزی نیست بخوره به لاغریش و. نفخش کمک کنه 

دکتر رفتع؟ اره طناب زدن واسه لاغری خوبه تو هونه با فیلم ورزش کنه قبل ورزش حتما گرم کنه بعد ورزش حتما سرد... یا بره پیاده روی

درد را باران نمیشورد ولی.... زیر باران زیر باران گریه کن

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

داداش منم همین مشکلو داشت رفت پیش متخصص گوارش ، متوجه شد علت نفخش یبوست پنهانه دارو داد دکتر ظرف دوهفته مثل بادبادک پف شکمش خوابید ! باید بره دکتر عزیزم

دستت فقط توی جیب خودت باشه 
دکتر رفتع؟ اره طناب زدن واسه لاغری خوبه تو هونه با فیلم ورزش کنه قبل ورزش حتما گرم کنه بعد ورزش حتما ...

اره دکتر رفته اما دارچهاش اثر نداشته قراره یه روز طب سنتیهم بریم اونو امتحان کنیم

منم شکم دارم بیشتر هم بخاطر یوبست و نفخه کلی هم رژیم گرفتم فایده نداشت به نظرم بهش گیر نداره چاقه ی ...

اخه خوب کلسترولش لب مرزه خودشم میخواد خیلیم دوست دارم لاغر تر بشه چون شکم دوست ندارم 🥺