2777
2789
عنوان

ما آدمیان

72 بازدید | 4 پست

« ما آدمیان نقطه ضعف بسیار شناخته شده‌ای داریم که وقتی چیزی را از دست می‌دهیم، به گونه‌ای اغراق‌آمیز عزیزش می‌داریم. »

عمیقا دوست دارم برم اونجا که فصلاش برعکس کل دنیاست! کریسمسش تو تابستونه و بجای آدم برفی، آدم شنی تو ساحل درست میکنن. کی به کیه؟! شاید منم یه روز یه اوزی لیدی شدم 🌠

اره امروز پرندم جلو چشام جون داد و من نتونسم کاری کنم 

یجوری زار زدم و غمگینم انگار عزیز ترین کسمو ازم گرفتن 

همش صحنه هاش جلو چشممه 

اگه تو سختی جا نزدی... اینجا می شه نقطه ی پایان نمیتوانم ها و اغاز میتوانم ها و سرآغاز موفقیت وافتخار تو...))!  

این نقطه ضعف نیست عزیزم از شعور بالامونه🤣🤣🤣🤣

اگه یه روزی برگشتم نی نی سایت یا با کاربری دیگه ای اومدم  بدون هیچیم تو دنیا درست نیست ،،،یا حق خداحافظ                 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره امروز پرندم جلو چشام جون داد و من نتونسم کاری کنم  یجوری زار زدم و غمگینم انگار عزیز ترین ...

آخی چه سخت

عمیقا دوست دارم برم اونجا که فصلاش برعکس کل دنیاست! کریسمسش تو تابستونه و بجای آدم برفی، آدم شنی تو ساحل درست میکنن. کی به کیه؟! شاید منم یه روز یه اوزی لیدی شدم 🌠

این نقطه ضعف نیست عزیزم از شعور بالامونه🤣🤣🤣🤣

نه من وقتی این جمله رو خوندم دیدم واقعا وقتی گذشته رو شخم میزنم یه دورانی رو یه شرایطی رو فک میکنم خیلی عالی بوده خیلی بی نقص بوده درصورتیکه خودم خوب میدونم اون موقع هام حالم همچین خوب نبود