2777
2789
طرز تهیه شو میگی ، اگه حوصله داری

ببین اندازش مثلا واسه ۶ تا کوفته،یه استکان برنج نیم دون یا برنج ریز،نثف استکان لپه،برنج و لپه رو یه مقدار کم بدار بپزن جدا جدا،لپشو من له میکنم میریزم توش،۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده چربیش نباید زیاد باشه،یه دونه پیاز  کوچیک رنده شد،نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و سبزی معطر مث جعفری و مرزه و ..یه عدد تخم مرغ  و دوقاشق ارد،موادو خوبببب ورز بده در حدی که خب چسبنده بشه،بعد اندازه نارنگی یا یکم بزرگتر دستاتو خیس کن خوب قلقلیش کن،واسه سسشم پیازو خوب تفت بده  دو قاشق رب و ادویه های بالا با چنتا دونه الوچه یه دره هم شکر خوب تفت بده ۴ لیوان اب بریز بذار بجوشه بعد که جوشید زیرشو کم کن کوفته هارو بنداز توش و زیرشو متوسط کن ۴۵ دیقه بعد امادس

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ع چه عجب یکی پبدا شد😂 تازه من رژیمم هستم همش دولقمه میتونم چیز بخورم😭

من اصلا نمیتونم درست کنم چقدر پای گاز بمونم خوب🤣🤣🤣🤣

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...راه پنهانی میخانه ندانند همه کس! جز من و زاهد و شیخ و دو سه رسوای دگر...!

ببین اندازش مثلا واسه ۶ تا کوفته،یه استکان برنج نیم دون یا برنج ریز،نثف استکان لپه،برنج و لپه رو یه ...

خیلی ممنونم عزیزم 

لطف کردی💐

شیرازی نیستم متاسفانه ، اما دیوانه وار عاشق شیرازم ..
من وقتی حوصله اشپزی ندارم مرغو از فریزر درمبارم میندازم تو اب نمک و زرد چوبه و فلفل سیاه و پودر پیاز ...

متسفانه بچه های من اصلا مرغ و هویچ ابپز دوست ندارن😃😃انقد خوشبختم یعنی