2777
2789
عنوان

لطفا مواظب خودتون باشید

154 بازدید | 11 پست

خبر پرونده انهدام شبکه دختران چتربت رو تازه شنیدم و گفتم بیام بگم برید پیگیری کنید و خبر رو بخونید. 

لطفا به خاطر کم محبتی تو خانواده و دوستان وارد این شبکه ها نشید 

اگر کسی رو میبینید که نیاز داره به محبت در حقش خواهری کنید که یک وقت به سمت این شبکه ها نره.

در پناه حق 🚶‍♂️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چتر بت چیع

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
شبکه فساد 

یا علی

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
یا علی

البته این شبکه ها و باند ها زیادن 

قبلا شنیده بودم دختران ایرانی رو قاچاقی میبردن دبی و به عنوان کالا استفاده میکردن ازشون

یا یک باند قاچاق اعضای بدن انسان که تو تهران بود و مدیر اون باند یک اوباش بود که الحمدالله نابود شد

البته این شبکه ها و باند ها زیادن  قبلا شنیده بودم دختران ایرانی رو قاچاقی میبردن دبی و به عنو ...

وای خدایا😞