2777
2789
عنوان

عمل فیبروم

2161 بازدید | 39 پست

سلام 

کسی اینجا خودش یا اطرافیانش بودهه که عمل کردهه باشه و فیبرومش برداشته باشه ؟

از امروز ۲۲ فرودین ماه قصد کاهش رنج ( کاهش وزن)دارم .وزن شروع ۷۹ کیلو گرم وزن هدف اولیه تا ۱۵ اردیبهشت ۷۵ کیلو گرم❤❤🤩🤩❤❤
مامانم کلا رحمش برداشت بخاطر رحم 

عزیز میشه بپرسم چرا برداشتن ؟ 

ایا با فیبروم شکمشون خیلی بزرگتر شدهه بود؟

از امروز ۲۲ فرودین ماه قصد کاهش رنج ( کاهش وزن)دارم .وزن شروع ۷۹ کیلو گرم وزن هدف اولیه تا ۱۵ اردیبهشت ۷۵ کیلو گرم❤❤🤩🤩❤❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله من

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

بله من

خدا عمرت بدهه

میشه بگی چه نوع بوده فیبرومت ؟ چند سانتی؟ چه مدل عمل انجام دادین ؟ ایا بعد عمل شکمت کوچیک شدهه به خاطر فیبروم یا بزرگتر؟

بله من

عزیز مجرد بودین عمل کردبن ؟ تا الان دیگه فیبرومها برنگشتن؟

مامانم کلا رحمش برداشت بخاطر رحم 

میشه بگی مراقبتای بعدش چطور بوده؟ مادر منم احتمال داره رحمشو ورداره

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...
خدا عمرت بدهه میشه بگی چه نوع بوده فیبرومت ؟ چند سانتی؟ چه مدل عمل انجام دادین ؟ ایا بعد عمل شکمت ک ...

۳سال پیش عمل کردم.متاهلم و توی دوران بارداری متوجه شدم ولی اون موقع خیلی کوچیک بود ولی بعد اتمام شیردهی بزرگ شد هرسال میرفتم چک می‌کرد و میدیدم سه چهار سانت بزرگ شده که آخر سر با انداز ۱۵ سانت و از نوع ساب سروزال که بیرون رحم بود عمل کردم و برداشتم عملش عین سزارین بود..من فقط شکمم بزرگ بود و هیچ خطری برام نداشت.نه خونریزی نه درد هیچی..

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

۳سال پیش عمل کردم.متاهلم و توی دوران بارداری متوجه شدم ولی اون موقع خیلی کوچیک بود ولی بعد اتمام شیر ...

رد بخیه اش مونده ؟

عزیز شما شکمت بابت فیبروم بزرگ شدهه بود؟. و ایا بعد برداشتن فیبروم شکمت کوچک شده ؟ یا تغییر نکردهه؟

میشه بگی مراقبتای بعدش چطور بوده؟ مادر منم احتمال داره رحمشو ورداره

استراحتش برا من عین سزارین بود ۱۵ روز استراحت کردم بعدش پاشدم کارامو انجام دادم.موقع عمل هم چون با بی حسی بود دکترم فیبروم رو بهم نشون داد گفت تقریبا ۲ کیلو نیمه.البته باید بگردی دکتر ماهر و متخصص رو پیدا کنی چون من هر دکتری رفتم میگفتن ممکنه رحمت رو دربیارم ولی این دکتری که من رفتم بهم قوت قلب داد که زمانی رحمت رو دربیاریم که خطر جانی برا خودت داشته باشه..اجازه بارداری مجدد هم بعد ۹ماه بهم دادن ولی چون دیگه بچه نمیخواستم دیگه اقدام نکردم ببینم مشکلی داره یا نه

۳سال پیش عمل کردم.متاهلم و توی دوران بارداری متوجه شدم ولی اون موقع خیلی کوچیک بود ولی بعد اتمام شیر ...

ازکجا دکتر خوب پیدا کنم برای عمل ؟

دکتر جراح انجام میدهه یا دکتر زنان؟

رد بخیه اش مونده ؟ عزیز شما شکمت بابت فیبروم بزرگ شدهه بود؟. و ایا بعد برداشتن فیبروم شکمت کوچک شده ...

چرا خیلی کوچیک شد..اندازه شکم من دکتر گفت انگار ۶ماهه حامله ای که بعدش کاملا کوچیک شد.رد بخیه اش هم خیلی کم معلومه..

چرا خیلی کوچیک شد..اندازه شکم من دکتر گفت انگار ۶ماهه حامله ای که بعدش کاملا کوچیک شد.رد بخیه اش هم ...

گلم کارا قبل چیزی دارهه ؟ بری دکتر زود عمل میکنند؟

چرا خیلی کوچیک شد..اندازه شکم من دکتر گفت انگار ۶ماهه حامله ای که بعدش کاملا کوچیک شد.رد بخیه اش هم ...

عزیز من دو تا فیبروم دارم ده سانتی هر کدوم خیلی بزرگن ؟

گلم کارا قبل چیزی دارهه ؟ بری دکتر زود عمل میکنند؟

دکتر زنان عمل میکنه بازم میگم دکتر خوب پیدا کن..مال شما از چه نوع هستش؟؟داخل رحم یا بیرون رحم؟؟