2777
2789
عنوان

کمال طلبا بیاید

106 بازدید | 15 پست

ما خیلی بدبختیم بخاطر کمال طلبیمون میترسیم کاری رو شروع کنیم چون میترسیم نتونیم توش بهترین باشیم 

این سلبریتی ها رو ببینید چقدر معروف و تو چشم هستند میان این همه سریالای خوبشون  سریال و فیلم مسخره و ابکی بازی می کنند عین خیالشون هم نیست. ما انتظار داریم همیشه بهترین باشیم که این هرگز امکان پذیر و منطقی نیست

دختر ترک

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید درمان بشه دیگه

مثلا من تو درس خوندن اینطور بودم

تا یه پاراگراف و بلد نباشم نمیرفتم بعدی شده دویست بارم مبخوندم😐😂اصلش هم اینطوره چون همون لخظه چند بار یه پاراگراف و یاد بکیریو بخونی تاثیری تو ثبت عمیق نداره چه یه بار بخونی چه ده بار فرقی نمیکنه

و من الکی خودمو اذیت میکردم

من اگه این کمال طلبی نبود الان واسه خودم کسی شده بودم 😔

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

منم کمالگرام باید همه چیرو باهم به بهترین شکل ممکن پیش ببرم و ۱۰۰ باشم از ۱۰۰  واقعا اذیتم عذ ...

منم همینم کسایی که مهارتشون از من خیلی کمتره دارن همینجوری پیشرفت میکنن چون همچین ذهنیتی ندارند ولی من از ترس اینکه نتونم بهترین باشم و اشتباه کنم سر جای خودم موندم 

دختر ترک
اره خیلی بده این اخلاق😑 از نظر من همه چیز یا صفر باید باشه یا ۱۰۰ حد وسط نمیشناسم😑

منم همینم کسایی که مهارتشون از من خیلی کمتره دارن همینجوری پیشرفت میکنن چون همچین ذهنیتی ندارند ولی من از ترس اینکه نتونم بهترین باشم و اشتباه کنم سر جای خودم موندم 

دختر ترک
تاحالا فکر گردین براچی کمال طلب شدیم؟ حداقل نزاریم بچه هامون اینطوری عذاب بکشن

من بجز این اضطراب اجتماعی هم دارم ینی داغونم فکر کنم ازدواج نکنم و بچه دار نشم برام بهتره

دختر ترک
وای دقیقا منم سر جای خودم موندم بخاطر همین کمال طلبیم

من عاشق طراحی بودم و هستم دوران دبیرستان نشد که برم رشته ای که میخوام 

ولی فوق میخوندم انصراف دادم و تصمیم گرفتم برم دنبال علاقه ام ولی یه مدت رفتم کلاس وقتی میدیم نمیتونم یه طرح رو در حد عالی و بدون ذره ای نقص بکشم دلسرد میشدم در صورتی که استادم خیلی راضی بود و میگفت کارت واقعا خوبه 

ولی این کمال طلبیه لعنتی میگه نه باید صد باشه و من نا امید میشدم که نه من هیچی بلد نیستم و نمیتونم و...

یه مدت میگفتم من اعتماد به نفسم پایینه یه استاد داشتم بهم گفت تو اعتماد به نفست پایین نیس تو کمالگرایی 

الانم هی میخوام شروع کنم میگم هی نمیتونم  

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀