2777
2789
عنوان

شما واسه دانشگاه چی میپوشین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 579 بازدید | 55 پست
بگ که باحجابه کجای پات معلوم میشه    

بخدا نمیدونم دیگه خسته شدم

میگه وقتی میشینین رو صندلی ممکنه شلوارتون بره بالا

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😡بگو بیاید باهم بریم خرید خودتون انتخاب کنید چی بپوشم.. عوضیااا..مام جدیدا دارن بهمون گیر میدن ولی ...

وقتی میرم داخل تموم بدنم میلرزه فشارم میفته 

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
بی شعوره بگ که بلنده ازجذب بهتره 

اين میگه جذب بپوشی خوبه شلوارتون نمیره بالا

چون درست خوبه انتظار می‌رفت حتی با تاپ وشلوار هم بیای قبولت کنن 

ولی اینطور نیست مثل اینکه 

مهربانی زبانی است که هم ناشنوا میتواند بشنود هم نابینا می‌تواند  ببیند‌........آقایون محترم ،لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم   ،،،، این کاربری دست سه نفره

گیر نداده فقط به تو؟جذبم بپوشی می گه تنگه

به بعضیا گیر میده ولی من فکر نمی‌کنم به همه گیر بده

چون درست خوبه انتظار می‌رفت حتی با تاپ وشلوار هم بیای قبولت کنن  ولی اینطور نیست مثل ا ...

نگفتم با تاپ میخوام برم و دلیل بر اینم نیس چون درسم خوبه اینطوری برم

ولی خب زیادی گیر میدن

بی شعوره بگ که بلنده ازجذب بهتره 

آره