caqar مدیر عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 9603 عنوان شما واسه دانشگاه چی میپوشین؟ | مشاهده متن کامل بحث + 579 بازدید | 55 پست سلام هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم 1403/02/08 | 19:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هایرین عضویت: 1401/02/04 تعداد پست: 2497 کراپ؟ بخدا دانشگامون اصلا به تیپ گیر نمیده پژوهان پیشرو اصفهانم
caqar مدیر استارتر عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 9603 عه😑 از اون حرفا بودا به خاطر لباس ترک تحصیل کنی؟! خو چه کاریه یکم بلندتر بپوش دیگه میگه تا زیر زانو من نمیتونم به هیچ وجهتیپای خودم لشه نمیتونم در این حد بلند بپوشم هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
roz_meshkii عضویت: 1400/08/10 تعداد پست: 12732 بخدا دانشگامون اصلا به تیپ گیر نمیده پژوهان پیشرو اصفهانم دانشگاه ما گیر نمی داد جدیدا چندنفرو گرفتن
roz_meshkii عضویت: 1400/08/10 تعداد پست: 12732 میگه تا زیر زانو من نمیتونم به هیچ وجه تیپای خودم لشه نمیتونم در این حد بلند بپوشم اگه قد بلندی مانتو بلند شیک زیاد هست
پلویوفیلیا عضویت: 1401/09/11 تعداد پست: 9451 بخدا خسته شدم درسم خیلی خوبه ولی دیگه نمیخوام برم خب یه کم بلند تر بپوش . میدونم یه بار هم به من گیر دادن تا یه هفته عصبی بودم . یه کم بلند تر یا لباس تیره با شلوار بگ تیره که کوتاهیش به چشم میاد تاریخ سخن خواهد گفت🕊️ من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش میکنه:)🌚
caqar مدیر استارتر عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 9603 خب یه کم بلند تر بپوش . میدونم یه بار هم به من گیر دادن تا یه هفته عصبی بودم . یه کم بلند تر یا لباس ... شلوار بگ پوشیدم بهم گفت بگ نپوش رو صندلی که میشینی پات معلوم میشه هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
caqar مدیر استارتر عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 9603 دانشگاه ما گیر نمی داد جدیدا چندنفرو گرفتن دانشجو ها رو گرفتن؟ هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
roz_meshkii عضویت: 1400/08/10 تعداد پست: 12732 دانشجو ها رو گرفتن؟ بله بردن نمی دونم تذکر دادن یاچیز دیگه
پلویوفیلیا عضویت: 1401/09/11 تعداد پست: 9451 شلوار بگ پوشیدم بهم گفت بگ نپوش رو صندلی که میشینی پات معلوم میشه بگ؟!!!! از بگ گشادتر و بلند تر نیستااا. شاید مام فیت یا مام استایل پوشیدی .. 😑خدا ازشون نگذره تر میزنن به روح و روان دانشجو تاریخ سخن خواهد گفت🕊️ من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش میکنه:)🌚
roz_meshkii عضویت: 1400/08/10 تعداد پست: 12732 شلوار بگ پوشیدم بهم گفت بگ نپوش رو صندلی که میشینی پات معلوم میشه بگ که باحجابه کجای پات معلوم میشه
caqar مدیر استارتر عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 9603 بله بردن نمی دونم تذکر دادن یاچیز دیگه هعی خدا چکار کنم دیگه خسته شدم هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
caqar مدیر استارتر عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 9603 بگ؟!!!! از بگ گشادتر و بلند تر نیستااا. شاید مام فیت یا مام استایل پوشیدی .. 😑خدا ازشون نگذره ... ن بخدا شلوارم بگه خیلیم بلنده من تشنجیم هر صبح بهم استرس میدن امروز حالم بد شد هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
caqar مدیر استارتر عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 9603 چندترم خوندی؟ ۴ ترم هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
پلویوفیلیا عضویت: 1401/09/11 تعداد پست: 9451 ن بخدا شلوارم بگه خیلیم بلنده من تشنجیم هر صبح بهم استرس میدن امروز حالم بد شد 😡بگو بیاید باهم بریم خرید خودتون انتخاب کنید چی بپوشم.. عوضیااا..مام جدیدا دارن بهمون گیر میدن ولی نه در این حد..البته عشقی گیر میدن تاریخ سخن خواهد گفت🕊️ من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش میکنه:)🌚