2821
2789

چه صبری داررری، من تا از سرکار اومد سریع گفتم بهش😁

از خون جوانان وطن لاله دمیـده 🥀🩸🥀 ......خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل 🥂🕊️🤍🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

مبارکه عزیزدلممم😍😍

یه باکس خوشگل بگیر توشو تزیین کن دوتا کفش نی نی بزار 

یه نامه از طرف نی نی کوچولو بنویس که من دارم میامو و بابایی جونم مراقب مامانیم باش مامانم بهم میگه خیلی دوست داره  از این حرفا...

بعد یه شام و میز خوشگلم تدارک ببین شمع بچین توی خونه 

یه اهنگ قشنگم که باهاش خاطره دارید بزار به خودتم برس حسابی  بعد که  از سرکاریا ببرون اومد سر میز شام سوپرایزش کن🥰

خدای مهربونم شکرت بابت همه قشنگیات:'))

این ایده رو من یه جا خوندم و خیلی خوشم اومد... ولی به خاطر اشتباه خودم شوهرم زودتر خودش بی بی چک رو دید و نتونستم اجراش کنم😶😂

نوشته بود موقع نهار یه بشقاب اضافی بزارید تو سفره.. بعد به شوهرتون بگید مهمون داریم. اگه پرسید کی هست و..؟  بگو حالا خودش میاد میفهمی

بعد مثلا پاشو برو که نمک (یاهرچی ) بیاری بگو عههه یه نامه زیر در هس... 

و بده به شوهرت

داخلش بی بی چک و مثلا یه جوراب کوچولو گذاشته باشی.. تو کاغذ نوشته باشی سلام بابا.. من 9 ماه دیگه میام پیشتون.. مواظب مامان باش😘

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 
این ایده رو من یه جا خوندم و خیلی خوشم اومد... ولی به خاطر اشتباه خودم شوهرم زودتر خودش بی بی چک رو ...

وااااییییی چقد ناناز و دوس داشتنیییی

آقایون درخواست دوستی ندن رد میکنم و تو تاپیکام شرکت نکنن