2777
2789

بچه ها فردا امتحان سختي دارم

واسه چند لحظه اومدم ني ني سايت اصن ي حس عجيبي انگار گفت يسر بزن سايت

اومدم تمام صفحات رو تك به تك خوندم

مامي پرهام عزيز

و بقيه خانمي گل

من جدا شدم شوهرم مشكل مالي نداشت اما كاري باهام كرد كه با تباهي فرقي نداشت،دين و ايمانم رو باختم اما خودكشي انتخابم نبود فقط نادعلي ميخوندم و گريه كه چي بگم اربده و نعره ميزدم تمام قلبم درد ميكرد از غصه وجودم ميسوخت ولي باتمام سختي خودمو از اون جهنم خلاص كردم 

الانم ترسي ندارم كه بگم سيگار ميكشم وقتي فكرم ياد گذشته مي افته فقط ميخام بگم درك تون ميكنم اما باور كن ي روزي ميفهمي هيچ مردي ارزش نداره فرزند و خانواده تو داغدار كني

هرجور ميتوني حتي مثل من فقط خودتو آروم كن و بعد روپات وايسااااااا

مطلقه بودن هم سخته اما بخدا الان كه چوب اشتباهات اون رو نميخورم همين برام كافيه

فقط و فقط به خودت و فرزند و پدر و مادر و سلامتيت فكر كن

داستان زندگيه من متفاوت تر از مشكلات بقيه س شايد يروزي بزارم سايت،من به شخصه حاضرم هرچقد بخاي باهات حرف بزنم اكه بتونم كمكت كنم 

فقط قدر خودتو بدون عزيزم

سلامتي همه خانوماي سايت و مخصوصا تاپيك آرزومه 💝

بزودي زود خيلي زود من به آرزوم ميرسم و ميام رمز و رازشو براتون فاش ميكنم و با خوشحالي تو امضام اعلامش ميكنم،خدايا ممنونم ازت ✌️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها فردا امتحان سختي دارم واسه چند لحظه اومدم ني ني سايت اصن ي حس عجيبي انگار گفت يسر بزن سايت ...

عزیز دلم

مرسی که اومدی تاپیک

دعا کن برای من

خیلی زیاد

عزیز دلم مرسی که اومدی تاپیک دعا کن برای من خیلی زیاد

چشم عزيزم حتماااا

قبل خواب به نيت همه نادعلي ميخونم 

تنها معجزه ي هميشگي منه

بزودي زود خيلي زود من به آرزوم ميرسم و ميام رمز و رازشو براتون فاش ميكنم و با خوشحالي تو امضام اعلامش ميكنم،خدايا ممنونم ازت ✌️
واقعا؟ حاجت گرفتین ازش؟

در اوج درماندگي 

و زمانيكه ديگه اعتقادي نداشتم به هيچي

بهم جواب داد

لوتوس عزيز و بقيه ببخشيد اسامي رو تك به تك يادم نيست

به نيت همه تون خوندم الهي كه دل همه تون ب آرامش برسه و گره از مشكلات تون بازشه.

🌸

عاشقه يه نَفَر بودم بعدش خواهره ناتني م اومد جدامون كرد و باهاش ٧سال دوست شد بعدم نرسيدن بهم 

بند دل منی.. بی شک تو جان منی..میخواهم کاری کنم تا تمام طفل های این سرزمین سراغ شادی را از تو بگیرند❤
پسر همسایمون دوماه پیش خودکشی کرد بچه ۱۲ ساله  با قرص و فرداش فوت شد متاسفانه 😢

چرااخه؟پسردوازده مشکلش چی بود؟؟

آرزو به گور شده ها 😁 ملت قران ، لشکر حیدر😍✌ ...حق با علی 💚... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .