2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد چه ربطی به مچ پات داشت؟ اقا من نمیفهمم    

ميگم ته شلوارمو تا زده بودم اونو ديدم سريع تارو باز كردم

ني ني ندارما فقط دلم يهو خواست تيكر دار باشم😊اصلا دوس دالم😋اذيت كنين گريه ميكنما😔😭

دوست منم مجرد بود پارسال خودکشی کرد بعلت افسردگی و اختلاف با خانوادش.چند روز قبل از خودکشیش دیدمش میگفت تورو خدا این جوشی که روی صورتمو خیلی بده تورو خدا بگو چیکارش کنم ی دکتر بهم معرفی کن یعنی من دیگه نمیتونم ازدواج کنم اخرشم بخاطر همین افسردگی خودشو دار زد

منم بعضی وقتا به ی جایی میرسم که دیگه هیچی برام مهم نیست با خودم فکر میکنم الان که من دارم زجر میکشم پس پدرو مادر و بچه کجان که به دادم برسن ولی هیچوقت جرات خودکشی رو نداشتم و بهش فکر نمیکنم چون مطمئنم در همون لحظه پشیمان میشم

منم دارم بهش فکر میکنم وقتی ادم هیچ راهی پیش روش نباشه کسیو نداشته باشه هیچ امیدی نداشته باشه حداقل ...

با مردن هم خدا اون دیا خفتمون رو میگیره که چرا خودتو کشتی حالا برو جهنم. روز از نو روزی از نو

من یه بارمیخواستم با کلونازپام شوهرمو بترسونم خداروشکر نخوردم  وگرنه الان روحم تو تاپیک ب ...

ديونه نكن مردا زده ميشن از زناي ضعيف بدشون ميتد

ني ني ندارما فقط دلم يهو خواست تيكر دار باشم😊اصلا دوس دالم😋اذيت كنين گريه ميكنما😔😭

اول اينكه اين چه سواليه آخه !!!ولي حالا كه پرسيدي بهت جواب ميدم ،متاسفانه دختر خاله دوستم ،دوم دبيرستان بود و تحت تاثير حرف هاي دوستش كه بهش گفته بود اگر الكي خودكشي كني براي خانوادت عزيز ميشي و اين دختر هم با يك مشت قرص خودكشي ميكنه و متاسفانه ميميره !!!

کسی که تو رو نمیبینه نگاهش درگیر یکی دیگه س حالا هی خودتو تغییر بده