2777
2789

پارسال یه پسر جوونی خودشو دار زد چون عشقش روز قبلش تو تصادف کشته شده بود. حالا عشق یه طرفه بوده ها 

نظرت مخالف پستی هست که ثبت کردم? به جهنم ریپلایم نکن! فقط درمورد مسائل مربوط به بچه داری نظرات مخالف را پذیرا میباشم.   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط بدترين حال زماني بود كه عشقم اومد بيمارستان از ترسش تو اون حال تاي شلوارمو باز كردم كه مچ پام بيرون نباشه /واي اون زماني كه ظرف ميگرفت جلوم و من خون بالا مياوردم شرمندش شدم ولي يه چيزو خوب ثابت كرد

ني ني ندارما فقط دلم يهو خواست تيكر دار باشم😊اصلا دوس دالم😋اذيت كنين گريه ميكنما😔😭
میدونین چرا؟

اره عزیزم،با شوهرش اختلاف داشت یه سال بود که طلاق گرفته بود البته خونوادش نمیدونستن چون مخالف طلاق بودن،بایکی اشنا شده بودو رابطه داشت پسره گفته بود ازدواج میکنیم ولی زد زیرش واینم طاقت نیاوردو خودشو کشت

دختریعنی گوش دردودلای مادر❤ پسریعنی پشت وپناه مادر❤ ❤❤❤❤❤❤❤ زندگیم فدای خنده هااتون ❤خدایا❤ممنونم که منو لایق هردوتاش دونستی عاشقتمممم خدااااااا

با وجود ترس از بابام ترس از باباش كه حق نداشت ١١به بعد بيرون باشه پاشد اومد بيمارستان فرداس اومد ملاقاتم خودش التماس ميكرد بهم ابميوه و كيت كت ميداد اخي يادش بخير

ني ني ندارما فقط دلم يهو خواست تيكر دار باشم😊اصلا دوس دالم😋اذيت كنين گريه ميكنما😔😭
میشه بپرسم چه جوری خودکشی کردی؟ مچ پا؟

اره مچ پام /با قرص متفورمين و قرص ژلوفن كه جفتشون سم ان

اون دسته از خانومایی که اونقدر ناامید شدن و ایمانشون کم رنگ شده که به فکر خودکشی افتادن فکرکردین راحته؟ راحت تر از زندگی الانتون؟ باید بگم این طور نیست مرگ خودش پر از درد و عذابه عذاب قبر چیز کمی نیست نمیشه به این راحتی ازش گذشت اونم در مورد کسی که مرتکب گناهی بزرگ مثل خودکشی شده

پس لطفا اگه به خاطر بچه یا خانوادتون نمی تونید به خودتون کمک کنید به خاطر خودتون و چیزی که منتظرتونه دست از این افکار بردارین و قوی تر بامشکلاتتون مبارزه کنید 

لطفا افراد زیر ۲۰ سال جواب تاپیک های من رو ندن اطلاعات شما به درد من نمی خوره

پارسال یه زنی که باشوهرش دعواشون میشه خودشوازپشت بوم پرت کرده بودوفوت کرد.تازه عروسم بود

پسر27ساله ودختری25که عاشق هم بودن اماخانواده اجازه ازدواج بهشون نمیدادن باهم دیگه توماشین خودشونوخفه کرده بودن باگاز😐برادرجاریم خودشودارزده بودو....اینقدازاین اتفاقادوروبرمون میفته که نگو😖فکرشم وحشتناکه من که خیلی جونمودوست دارم عمراحتی بهش فکرکنم ترجیح میدم اونیکه باعث ناراحتیمه روبکشم ولی خودم چیزیم نشه😆

بعد چه ربطی به مچ پات داشت؟ اقا من نمیفهمم    

فکر کنم سمو ریحته مچ پاش نمیدونم

دختریعنی گوش دردودلای مادر❤ پسریعنی پشت وپناه مادر❤ ❤❤❤❤❤❤❤ زندگیم فدای خنده هااتون ❤خدایا❤ممنونم که منو لایق هردوتاش دونستی عاشقتمممم خدااااااا

دو نفر میشناسم بخاطر پسر خودکشی کردن والی زنده موندن الانم زندگیشون تعزیفی نداره

ی نفر میشناسم ک تو بیست سالگی جن دیده بود و از این چیزا بعدش فلج شده بود اونم امسال بعد ده سال ک از اون ماجرا می گذشت خودکشی کرد و فوت شد

ی اقاییم میشناسم ک سه چهار تا بچه ی قد و نیم قد داشت اونم خودکشی کرد و فوت شد بچه هاش الان بزرگ شدن مادرشون ب زور بزرگشون کرد با فقر و تنگ دستی 

این معلوم نشد چرا خودکشی کرد بقیه ام الان یادم نمیاد

همین الان دقیقا تو همین لحظه یه نفر تو دنیا هست که داره دست نیافتنی‌ترین آرزوی مارو زندگی میکنه!!